الثلاثاء، 26 سبتمبر 2023

kendilik toplum

Toplumun toprak sevgisi, milliyet ve dini bağ üçlemesi üzerine kurulu bir karakteri vardır. Bu üçlemeden her toplumun ahlak, gelenek ve göreneklerinin özgünlüğü açısından kendine has özellikleri ortaya çıkar. Bu “toplumsal karakter” Aramızda var olan inanç ve kanaate karşı çıkan, içimize sızmak ve hastalık ve kötülükle ilgili anormal ve eksantrik düşünceleri yaymak isteyen her davetsiz misafire direnen koruyucu ve koruyucu duvardır.

 Bize yabancı olan ve sinema ve televizyon eğlenceleri, internetteki şüpheli siteler, lirik müzik ve giyim modası, çocuk oyuncakları, saatler vb. tüketim ticareti yoluyla toplumlarımıza sızmaya çalışan şeyler var. Sağduyudan ve insanın fizyolojik doğasından anormal davranışsal sapmaları yaymak isteyen programlanmış küresel dalga, örneğin: Tıbbi kapsam dışında ve tedavi zorunluluğu olmaksızın cinsiyet değiştirme operasyonlarının teşvik edilmesi ve reklamının yapılması. Daha ziyade, "cinsiyet değişikliği" "fantezi" ile bağlantılıdır insan hakları, bireysel özgürlük, ırkçılıkla mücadele gibi terimler mi?  Elbette bu bağlantı yanlıştır, bilim dışıdır, gerçek bir niteliği yoktur ve bu tür sapkın dalgaların teşviki kapsamına girmektedir.

 Çocuğun istediği cinsiyeti seçme konusunda “özgürlüğü” ve “zihinsel farkındalığı” olduğu “yalanını” yayıyorlar!  Fizyolojik, biyolojik ve genetik açıdan doğal olanı reddedip, sanki mesele bir “kader ve kader” değil de bir “tercih”miş gibi, bu tür operasyonları isteyene hukuken dayatmak istiyorlar. bir kişi ya "erkek" ya da kadın olabilir ve yalnızca bu mümkündür.

 Bunun gibi bir "anormalliğin", başkalarının toplumlarına sızmak ve girmek isteyen kendi platformları ve siteleri vardır. Dolayısıyla, ortak insan doğasından sapan bu şeylere hitap edecek ve direnecek birden fazla site olduğunu görüyoruz. Sonuç olarak, Bazı "önemli" ülkeler, toplumlarını ve çocuklarını "sapkınlık amaçlı propaganda programlarından" korumak için talimatlar aldılar. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in cinsel dönüşümü yasaklayan bir yasayı imzaladığı Federal Rusya Cumhuriyeti'nin yaptığı da buydu. cinsiyetini “değiştirenlerin” çocuk evlat edinmelerinin de yasaklanması!

 Cinsiyet değişikliği, çocuklarda üreme organlarının oluşumuyla ilgili “doğuştan gelen malformasyonlar”, genetik hastalıklar ve endokrin hastalıkların tedavisine ilişkin uzmanlaşmış bir tıp kurulu kararıyla uygulanabilecek tıbbi müdahaleleri kapsamaz.

 "Malezya" ayrıca "cinsiyet değişikliği" veya doğuştan anormallikler ve anormallikler ile bağlantılı anlamlar taşıyan her türlü ticari tüketici ürününün tanıtımını, satışını, giyilmesini veya takasını yasakladı.Aynı zamanda üç yıla kadar hapis ve büyük para cezaları da uyguladı. Bu sloganları yayınlayan, dağıtan ve benimseyen herkes aileye ve topluma zarar verir.

 Devletin dünyanın her yerinde kendisine ve vatandaşlarına zarar vermek isteyen oradan buradan gelebilecek müdahalelere karşı kendini koruma ve “geleneksel aile” sistemini koruma sorumluluğu vardır ve buradan yola çıkarak bu aileye katılma çağrısında bulunuyoruz. bu ülkelerin bizi isteyen her türlü sızmaya karşı koruyan böylesine önemli mevzuat ve kanunları çıkarma çabaları, ülkelerimizde ve toplumlarımızda kötülük yaratmaktır.

Dr Adel reda

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق