السبت، 6 يناير 2024

lastikte cok acik bir sey okuma


Lastikte çok açık bir şey okuma. Bir tatmin olun.
يناير 5, 2024
0
92
Sorumlu olanlar için acı verici olabilir. Hele de rehberlik ve meslek olarak uygulanmanın uygun olmadığını düşünenler! Cephede yaşayanlar, özellikle kan sıcaklığında ve karşı mücadele, farklı bir atmosferde ve değişen bir anlam içinde, savaşı yöneten ve yöneten ve son karar gücüne sahip olanlar ve böylece tarih çekilmiş ve gelecek eğilimlerinin değiştiği zaman.

Savaşı yönetmek için karar alma yetkisine sahip olanlar, detayları ve doğru şeyler elde ettikleri için hepimizden farklıdır. Bilgi, veri ve kanıtlar vardır ve durumu dışarıdan gözlemci olarak konuşanlar, yazanlar ve açıklayanlar, durumu bir gözlemci olarak dışarıdan açıklarken mevcut olmayan mesajlar vardır. Ya da sen bir insansın. Bu kelimenin sorumluluğunda yaşıyor. Eğer haklıysan.

Savaşı yürüten ve karar gücüne sahip olanlar düşünmek, düzen, planlama ve düzen ve uygulama emridir ve baskı altında ve baskıya tabi tutuluyor çünkü herhangi bir yanlış sipariş, yönlendirme veya karar bir şeyleri dönüştürebilir ve pusulayı olumsuz olanlara gizleyebilir. Ve bir katil ve bir katil.

Eleştiriden faydalı olduğu yurtdışından gelen izlemenin aksine, saha bilgisi ve istihbarat gizli iletişiminin yokluğunda tespit edilebilen ve yararlı bir bıçak durumunda çeşitli boyutlarında durumu analiz etme ve inceleme yeteneği.

Bu kelimenin sorumluluğunu kim var? Amacı klasik yaşamak ya da yazarları yayınlamak değil, eğer olursa sığınağı ve ışığı karanlık ve yanlış kötülüklerin yerlerine koymak. Ve eğer öğrenirsem, .

Herhangi bir istihbarat güvenliği askeri savaşı nihayetinde başka bir şekilde hedeflere ulaşmanın bir yolu ve bu da, kaçınılmaz olarak kan vergisi ve ölüm ve tanıklıklılıkla ilişkili bir fiyatına sahip ve bu bilimsel bir gerçekliktir. Ve sabit bir gerçek. İç veya dış siyasi gerçeklikte meydana gelen bir darbe veya uluslararası etki ve kontrol ilişkilerinde meydana gelen bir darbe durumunda meydana gelmenin gerekliliği.

Her neyse, samimiyet ve meşru, ulusal ve ulusal komisyonun performansını iddia eden biri. Gelmek ya da herhangi bir tarafı almak, insanlara saldırmak ya da karışıklık yaratmak istiyor. Onu savaşın ortasında tutuyor.

cavian generallerin rolü. İşsiz ya da yanlış bir liderlik için bir hayaline ya da yanlış liderlik dedikodusu rolünü uygulayanlar için bir iştir ve ben de İngiliz başkenti Londra'daki bir arkadaşımla konuşuyordum. Filistin'in çevresindeki işlevsel ülkelerden birinde ve ses sorunlarının ulaştığı çok sayıda devrimci konuşmacıdan bahsetti. Bunlar, ertesi gün boyunca, gizemli dergilerin rollerinin aynı ve koşuluyla başlamak için en yüksek seviyeye kadar, dava hattında kan, fedakarlık ve tanıklık sağlayan kişiler de vardır.

İngiliz başkentinin sevgili arkadaşım Londra: Dr. Bu ülkenin en çok devrimci parti sayısına sahip olduğunu biliyor musunuz? Arap dünyasında! ? Muazzam insan miktarı, konuşan, konuşan ve konuşan milliyetçi ve İslam halkı ile mi? ! İşgal altındaki Filistin sınırı hareket, hareket ve uygulama olduğu otoyoldayken! ? Ve bunlar da hayır. Her şeyi yapıyorlar ama her şeyi söylüyorlar! ? İşte sevgili arkadaşımla işim bitti ve ondan şöyle devam etti:

Uzakçı Toftan süreci bizi devam ettirme, Arap öz laneti, devam eden cilt, küllerin Birleşik ikilisi ve aşırı çoğalma türbülansı, eğer ifade doğru ve yandayken, yenilgi zamanı ve çöküş zamanı sona erdi çünkü biz, siz ve sadece siz, çünkü biz de açıkça ve sadece kazandığımız için. İki Filistinli Ve Araplar olarak. Bu savaşta, bu bir askeri ve ifade doğruysa, vurgulama ve teyitlik ile birlikte daha önceki makalelerde yayımlandığı gibi, çünkü çünkü Chicency'nin, yenilgi, aşağılama ve kölelik çıplak olarak yaşayanları geri vermek için bir meseleyi kanıtlamak için meşru, ulusal ve ulusal bir görevimiz var.

Belediye Başkanı Tovan'ın zaferi, her Arap'ın içinde olan gerçek rolüne geri dönmek isteyen Arap Efendisi'nin ruhunu ve özgürlüğünü geri döndü ve bu, medeniyet, bağımsızlık ve gerçek özgürlük ulusumuz. Kristalar, duruşmalar, istilacı ordu efsanesi ve ordunun işgalcisi 7 Ekim'de El Aksa Tovan Operasyonu'nda kazandık ve yenilgiye uğradık.

Ve 90 gün sonra biziz, hayır. Burada cavian'dan geçmek istiyorum. Ya da babanın işini yapmak için! Kim çocuklarını yukarıdan piecik liderlik pozisyonuna vermek için yönlendiriyor! ?

Bu değil, değil. Onu istiyorum ve... Hayır. Oynaya hatta sahip olduğumu söylemeye niyetim ama mesele, elde edilen şeyleri ve elde edilen zaferi korumak için korkudan uzak durmaktır. Sahlılar sadece çocukları öldürme, masum insanların tasfiye edilmesi, evlerin bombalanması ve Dünya Bahar Tagato İttifakı'ndan tam demonik desteğiyle ailelerin yerini değiştirme uygulamasında onlara geri dönebilirler.

Sözün mesajını söylediğimizde tekrar adli kostüm içinde buluyoruz. Eğer nötr olarak okumaya çalışıyoruz. O, çinli düşmanlarımıza katkıda bulunuyor ve aynı zamanda bilim adamı olmaya çalışıyoruz. Bu yüzden yakınlaşmeden uzak yararlı ve yararlı olanı yazabiliriz ki, yanlış olanı düzeltebiliriz ve bilgi güneşini, bir savaş yönetimi de dahil olmak üzere askeri, güvenlik ve siyasi sorumluluk pozisyonunda gizlenmiş ve gizlenmiş olanın aydınlatması için, burada çatışma kurallarının bozulduğu Arap-Lübnan gerçekliği hakkında konuşmaya gitti. Lübnan Cumhuriyeti ile Lübnan İslam hareketinin Hizbollah'ın en büyük bölümünde temsil edildiği zionist varlığı arasında yer aldı. Parti güvenlik güvenlik örgütü İran bölgesinde İran İslam Cumhuriyeti ile iyi bağlantılı, örgütsel ve idari bağlantılı askeri istihbarattır.

Bu örgüt, Tovan El Aksa Muharebesi'ndeki Arap zaferinin ilk günüydü ve çatışma kurallarında adlandırılan bir şekilde içine girdi. Bu terim önceki makalelerde tartışıldı, ama burada şöyle diyoruz:

Lübnan İslam Hareketi, Lübnan'ın Shab'a çiftlikleri, Kafar Shuba ve işgal altındaki GhGhazar köyüne girmesine başladı. Sonraki günlerde askeri Cephe, askeri Cephe, sınırın coğrafi mesafesi boyunca, Filistin'in derinliklerinde ve ve daha büyük ve kumulative etkili tepkilerle birlikte, Filistin'in en büyük ve ve birikim etkili tepkilerle birlikte, İsrail'in tüm İsrail'in in derinlik olan ve daha uzun zaman dilim ve tüm İsrail'e kadar kadar kadar uzanan bir şekilde yayılan İsrail'in altındaki altındaki altındaki askeri toprakları olan askeri saha olan ve ve daha fazla fazla ve tüm İsrail'in altındaki altındaki askeri bölgelere kadar uzanan ve daha fazla uzun süren askeri sahaya kadar uzanan bir şekilde şekilde uzanan ve daha fazla uzun süren askeri sahaya kadar kadar uzanan mili hale gelen askeri sahaya kadar uzanan ve daha büyük ve daha fazla yaya bölgenin tüm bölgenin bölgedeki bölgenin daha fazla ve birikkumbıca ve ve toplu olarak genişletilen askeri bölgelere kadar uzanan ve toplu ve ve toplu olarak yayılan askeri bölgelere kadar uzanan bir şekilde etkili tepkiler ve toplu olarak yayılan ve toplu olarak yayılan ve ve ve tüm ihihsel tepkiler ve toplu tepkiler ve toplu olarak yayılan ve tüm askeri bölgelere kadar uzanan ve tüm askeri bölgelere kadar uzanan bir şekilde etkili tepkilerle karşı karşı karşı açılan açılar ve ve toplu tepkilerle karşı açılan açılan ve birikimtiyaç ve birikimif hatlar hatlar hatlara kadar uzanan ve toplu olarak ele elde verilen yanıtlarla karşı açılan açılan açılan askeri bölgelere kadar kadar Hizbollah'ın en büyük etkisinin merkezinde Mağazanın kenarı. Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta ve tüm sembolikleri bir pozisyon olarak. Kişisel ve coğrafi yer yanı sıra çatışma kurallarının yok edilmesi de.

Yani farklı bir gerçeklik ve yeni gelişmeler var mı? Onunla birlikte, o da olabilir. Askeri ve güvenlik hareketi yeni eğilimlerde mi olacak? Nişan kurallarının aşınmamasını sağlamak için terör dengesinin denklemi içinde. Hizbollah Genel Sekreteri, Bay Hassan Nasllallah'ı bir konuşmadan daha fazla kez söylemesini ve bunu affetmesini tekrarladı mı?

Chitan-Azionist durumu olayın işe alınarak askeri savaşı genişletmek istediği için gerçeklik daha tartışmalı bir çizgide farklı olabilir mi? Ve diğer askeri çatışma alanlarının çekmecesinin kapısından mı? Ve burada, Chinate'in istediği şeylerin içinde hareket edebilmez için en iyi tepki ve tedavi olabilir ama istediğimiz şeyin içinde hareket edebilmemiz gerekiyor mu? Eğer haklıysan.

Bu süreç amaçlanabilir. Bir tuzak olarak. Kötü huylu bir. Partiyi ve İslam Cumhuriyeti'ni yönetmek için, birinin yapabileceği geniş kapsamlı bir savaş. Netanyahu ve Dinamik Grup. Devlet-zionist kararının pozisyonunda, ilk olarak Jeanno'un tehdit altındaki kişiliğindeki ve ikincisi, zionist Hükümeti'nin geri kalanı Filistinlilerin yerini değiştirmesi, Lübnan'ın yeniden işgali ve Arap'ın İslam Cumhuriyeti'nin İslam Cumhuriyeti'nin ve Lübnan'daki ateş gücünü yok etmek için dini aldatıcı hedeflerini uygulamak için mi?

Beyrut'ta ya da dünyanın diğer başkentlerinde daha da kötüleşecek olan ve daha da kötüleşecek olan ve Beyrut'un güney banliyösündeki Hizbollah'ın en güçlü şekilde Mağazanın suikastının partiyi kışkırtmak ve savaş açık olduğuna inanan insanlar var. Bu da bu amaçla ve hedef için gelen Amerikan, İngiliz, Fransız, Alman ve İtalyan filoları tarafından ortadan kaldıracak. İran'ın topraklarında parti ve İslam Cumhuriyeti'nin yok edilmesi veya en azından Arap bölgesindeki en önemli ve en büyük nüfuzunu parçalamak amacıyla El Aksa Tuvan'a yönelik bunlardan biri de bu sorunun farkında olabilir. Bu suikastlar sadece Lübnan'da değil, diğer coğrafi sitelere ve İslam'ın dışındaki İslam'ın ve İslam-İslam'ın bilgisi ile ilgili bilgi ve örgütsel bilgisi ile ilgili bilgi ile ilgili bilgi ile ilgili bilgi olan kişilere de bilgi ile ilgili bilgiye sahip kişilere de de de sağlanan bilgi ile ilgili bilgi ve uluslararası bilgi olan kişilere de sahip kişilere de de de olan kişilere de olan kişilere de sahip kişilere de bu ihbarı olan kişilere kadar kadar uzatmaymaye sahip insanlara sahip kişilere kadar uzanan bilgi ile ilgili bilgi ve bilgi ile ilgili bilgi sahibi olan kişilere de sağlanabilir olan kişilere de de bu şekilde genişlet olan kişilere de bu şekilde bilgi ve İslam Cumhuriyeti'e kadar uzatmaymune sahip kişilere de bu ihbarka olan İslam Cumhuriyeti'ye sahip kişilere de de bilgi bilgisi ve İslam Cumhuriyeti'nin bu ihbarka olan bilgi bilgisi ve İslam Cumhuriyeti'nin bu ihbarka ve uluslararası bilgi bilgisi ve uluslararası bilgiye sahip kişilere kadar uzanan bilgi ve İslam Cumhuriyeti'ye sahip kişilere kadar bilgi bilgisi bilgi ve uluslararası bilgi bilgisi olan kişilere kadar kadar bilgi bilgisi bilgi bilgisi bilgi bilgisi bilgisi bilgisi bilgi bilgisi olan İslam Cumhuriyeti'nin bu ihbarka olan İslam Cumhuriyeti'ye sahip kişilere kadar uzatabilmesi için bu ihbarka olan İslam Cumhuriyeti'nin bu ihbarmkü bilgi bilgisi ve örgütsel bilgi bilgisi olan kişilere kadar uzatabilecek ve uluslararası bilgi ve İslam Cumhuriyeti'nin yanı sıra diğer coğraf olmak üzere olan İslam İslam İslam Cumhuriyeti'nin yanı sıra bilgi bilgisi ve örgütsel bilgi ve örgütsel bilgisi ve İslam Cumhuriyeti'nin ve İslam Cumhuriyeti'nin ve örgütsel bilgisi ve İslam

Peki, İran topraklarındaki Lübnan ve İslam Cumhuriyeti'nin İran topraklarındaki partinin savaşa yol açmayacağını bilmek mantıklı hale getiriyor, fakat onlara cevap vermek ve gitmek, izlemek ve ilişkisi olmaktan kaçınmak için kolları olan kimleri bırakacaklar? !

Ve sanırım ve olanları kayıplar. Savaş için, risk değil. İslam Cumhuriyeti'ne ve Hizbollah'a karşı varlığım. İslam Cumhuriyeti'ndeki en önemli ve daha büyük nüfuz pozisyonu Ulusal coğrafi dışında mı?

Cevaplar doğru mu?

Hayır. Askeri savaşın zekasının ve gerçekliğinin, sahadaki gerçek kapasitenin ve güvenlik ve savaş uzmanlarının okunması yönetici olduğunu biliyorum. Doğru cevabı götürüyor ve kararı almak için aklına mı veriyor?

Ve işte bizi bekleyen ve bahane işaretinin önünde pes eden bilgi yok mu? Ama ne diyebiliriz:

zionist varlığının, Hamas'ın güney banliyösünün içinde ve Hizbollah'ın bıçaklarının içinde güvenlik istihbaratımı sızdırdığı açık. Tüm bu güvenlik hareketlerinin ve gizli toplantıların tüm bu ayrıntıları sadece büyük ve zor bir sorun olan derin istihbarat emekli maaşlarıyla bilinebilir mi?

Neden Hamas'ta o var? Peki dengesizliğin kaynağı nerede?

Cevap değil. Biliyorum.

Ama Hizbollah'ın içindeyse, Belli ki delikler haline gelen ve parti partisi duvarı haline gelen boşluklardan geliyor ve kötülüklere, yumruklara ve dağılmaya dönüşüyordu. Maoist çetesinin artması ve enflasyonu ve savaştan sonra bu sistem içinde yolsuzluk. 2006 Birden fazla bir kez uyardığımız kanser. 2010 Ve... 2012 Ve... 2021 Aynı zamanda tartışmaya ve analizde de aldık. 2023 Kitaplarımızda, diğer insanların, en çok, dünyanın, en çok insanın ve insanların, en çok insanın, en çok insanın, aynı insanların, en çok sayıda insanın, aynı insanların, en çok insan ve daha fazla insanın, halkın, en çok olduğu ve halkın. Parti içinde, finansal ve ticari yolsuzluk ağları, Suriye iç savaş milislerinin yönetim sistemi içinde diğer Maoist ağlarına katıldı ve parti içinde sokaklarda, işletmeler, restoran, gangsterler ve Maoist savaşlarından kraliyet almayı, sokaklarda, eşlerin, gangsterlerin veya doğal insan etik ihlallerinden bahsetmek için değil.

Bu şekilde üyelik ve üyeler arasında bir darbe, gerçek dini ve mobil komisyon üyelerinin yokluğu, sosyal sözleşme sahiplerinden ve Irayl'in ortağından mantıklı zihinsel zorbalık. Finansal yarar hattındaki competitors ve Maoist çete endüstrisi tüm bunların hepsi, Suriye'nin içinde dış istihbarat ve güvenlik durumları ve Arap güvenliği ve askeri hareket hareket ve askeri hareket ve askeri hareket ve askeri siyasi siyasi bilgisi ile Suriye Devleti'nin tüm olumlu ve olumsuz yönlerinden oluşan tüm olumsuz bir tekrarıdır.

İstihbarat güvenliğim tarafından icat edilmemiş olması Hizbollah'ın içindeki casusu. Dünya Rabi Tagati İttifakı da dahil olmak üzere Suriye Arap Cumhuriyeti'nde meydana gelen ihlanin nedenlerine benzer mi? Soru hala devam ediyor mu?

Suriye istihbarat askeri güvenlik hizmetleri nereydi? Daha önce de. 2010 Ne yapıyordu? Ne yapıyordu? Tüm bu inşaat, harcamalar, iletişim şebekeleri ve insan örgütleri ve Suriye Devleti ile ilgili olmayan İnternet ağları aracılığıyla iletişim için zenginliğin dağıtımından ve Suriye Devleti ile ilgili olmayan internet ağlarından nereden geldi? Dünya Razonal Tagato ve Suriye'deki Zionist Hareketi tarafından silah, eğitim ve örgütlenmenin dağıtımı mı? Suriye güvenlik istihbarat teşkilatları ne yapıyordu? Ne meşgul oldu? Suriye vatandaşlık kampanyasının tüm bu insan sayısı yabancılara sattı mı? Ve ülkelerini yok etmek için mi? Tüm bu sorular daha mı? Bunun nedenleri, Hizbollah'taki çatlaklara ve çatlaklara yol açan nedenlerden dolayı de mümkün olduğunca aynı nedenlerdir. Ve bu onun yanında, bu güvenlik istihbaratının girişi, Süslülerin Store-Mary'nin yerini tespit etmeyi başardığı bu güvenlik istihbaratının girişi mi?

O zaman zionist Düşmana istihbarat güvenliği bilgisi sağlayan baharatlar neredi?

Bunlar bir yapımcı.

Ayrıca Hizbollah'ın olduğunu da belirtmek zorundayız. Binlerce gerçek askeri ve parti üyesini kaybetti. Suriye Savaşı'nda, onun için de uyarıldığımız da buydu ve ilk kişidik. Kim dedi ki, biz biz de ilk olduk? Yüksek alarmdan dolayı, Suriye'de olacak olan bu İslam motorlu insan deposu gerçek yerinde ve ulusal, ulusal, ulusal ve İslam maliyeti Lübnan'da bulunuyor ve Sahlılar'a karşı önemli ve hayati önem taşıyor.

Ve Bay Hassan Nasrallah'ın partinin müdahale ve girişinin nedenleri hakkında söylediği şeyler. Suriye'de yanlış ve iki kez süslü olmak istemedikleri duygusal sözler mi? Oh! O bir Hahighi'nin konuşması, yüzlerce dini ve masum mide bulantısı ve onların savaşı ve yakıtı olmayan bir savaşa gitmek için işe alındı. Suriye ile İslam Cumhuriyeti arasında özel askeri güç göndermek zorunda kalan iki ülke arasındaki askeri güvenlik kongrelerinin ve ittifakın uygulanması Suriye ile NATO ve zionist hareketine karşı ortak savaş ve onlarla birlikte taşınanlara karşı. Yabancılarla Suriye, Arap ulusunun ve Suriye vatandaşının yok edilmesine kadar olan aynı Müslüman kardeşlerden, hepsi Suriye'yi yok etmek için yabancılarla ilişkilendirilen aynı Müslüman kardeşlerden.

Kendi ordusunu göndermek yerine Hizbollah'ın güçlerini göndermesini emretti. Suriye'de tarafsız olacağı ve birçok nedenden dolayı herhangi bir partiye müdahale etmeyeceği yönündeki inanç ve fikirle yaşıyordu, ancak İran ulusal düzeninin Lübnan ulusal çıkarlarının pahasına olduğunu ve neler olduğunu ve başka bir hikaye daha yapıldığını belirtti.

İran İslam Cumhuriyeti'nin toprakları, İran coğrafyasının dışındaki askeri ve güvenlik güvenliğimin askeri bir kolu ise, ifade güvenlik güvenliğimin askeri bir kolu ise İran coğrafyasının dışındaki askeri ve güvenlik bilimlerinden yasal olarak sorumlu olan bir İslam Devrim Muhafızları Teşkilatı'na sahiptir. Rolü ve fonksiyonları, İslam Cumhuriyeti'nin coğrafi sınırları dışındaki dış askeri ve askeri eğitimli bir eğitim ve savaş işleriydir.

Ancak İran'ın ulusal çıkarları İslam'ın faizine ve Lübnan ulusal çıkarlarına karşı hükümdardı, bu yüzden Arap Lübnan nanada, düzinelerce Suriye vatandaşının varlığıyla Suriye coğrafyasında ölmek üzere gönderildi. F-KVARI ve Lübnan topraklarındaki Suriye askeri hizmetinden kaçaklar! ? Mülteci oldukları için maaş ve gıda güvenliği, ücretsiz tıp ve eğitimden geçiyorlar. ! ? Ve ülkeleri uzaylıyla savaşıyor ve çoğunlukla askeri mi? ! Ve burada şu soruyoruz:

Ulusal durumda mı? Evin topraklarını savunmaktan sorumlu kim? Tarihsel olarak eğitilmiş ve bağlantılı askeri mi? Yoksa başka bir ülkenin vatandaşı mı? Lübnanlıların Suriye'yi savunmak için ölmesi doğru mu? Suriye ordusu Lübnan'da mülteci olarak kaçıyor. ! ? Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Fransa ve Türkiye tarafından işgal ediliyor ve Golan topraklarının eski İsrail işgalinden bahsetmiyorum bile, devam eden bir biçimde bir sosla saldırıya uğraıyor mu? Lübnanlı bunlarla savaşmaktan mı yoksa yetkili Suriyeli mi? Hele de bu Suriye askeri bir temel ve fonksiyonu memleketini savunmak ise? Ekonomik turizm değil. Peki Lübnan bölgesinde mi?

Bunların hepsi detaylar ve belki de sırlar mı? En çok insan bunun doğru olduğunu biliyor. Bay Hassan Nasrallah'ın kendisi mi? ! Bu yüzden Bayan Zhenb'i iki kez alamam mı? ! Duygusal iki yapı daha sonra, asyright'ın coğrafi olarak meydana geldi.

Eğer ifade noktadan itibaren itibaren itibaren doğru olduğu takdirde, gidiş hareketi başlangıç noktasından uzaklaşa kadar artar ve durumla dengenin birikmesiyle dengenin birikmesiyle birlikte, herhangi bir grev veya titreşimde tespit edilen bir kansere dönüşür.

Bu bir suikast değil mi? Bu suikast neden oldu? Girişin geldiği yerden ve tüm konu ilk dini bilgi imtiyazlarının birikimi ve izleriydi, bu yüzden her zaman barizmin başarısız olduğunu ve bazıları buradan ve kısa vadede kazanç aldığını ve daha sonra da elde ettiğini düşünse bile, orta vadeli ve uzun vadeli gerçeklik bir detektör ve meydana gelen hasarı ve daha sonra da ve tüm fırtınayı göreceğini ve tüm fırtınayı gördük.

Dr. Adel reda

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق