الثلاثاء، 24 أكتوبر 2023

Aqsa Tuvan ve Hıristiyan Ortodoks'a karşı savaş

İnsanların Sesi

24 Ekim 2023 Salı
En büyük totolar ve Hıristiyan Ortodoks'a karşı savaş.
 

Aqsa Tuvan ve Hıristiyan Ortodoks'a karşı savaş

 

 

7 Ekim'den sonra.  O düştü. Arap resmi sistemi, herhangi bir desteğin eksikliği ve felç edilmesi beklendiği gibi. Ya da cinayeti, terk edilmesi ve soykırımı durdurma becerisi ya da destek ya da Bu, devam ettiği Gazze çerip'teki Filistin halkına karşı yapılan yabancı flörtleri tarafından uygulanıyor. Yabancı işgalciler ve arkalarında Dünya Spawi Chague'nin işi var. Katliamlar  Nisan'da şeytanik şeytan... Hayır. Merhamet ve hayır. Masum çocuklara karşı acılık ve... Kadınlar, ihtiyarlar ve yaşamları bombalamaya devam ederken evlerinde yaşayan kadınlar devam ediyor. İki haftadan fazla bir süre dur. .

Uydular bombalarda ve doktorların roketlerinde yanıyor. Hemşireler, pusu ve pusu gazeteciler, yangınların ve çalışanları ve çalışanları ve çalışanları keşfediyorlar. Birleşmiş Milletler ve Gazze topraklarındaki çocukların parazitini tüketti  Ve medya da çalışmadı. Yabancıların hizmetindeki Arapça sürtük, kristal endüstrisi ve geri kalanı dışında en iyi durumda. Arap medyası kaçakçılık ve hain ve yalanlar kurmaya devam ediyor ve kirli ahlak düşüş. "Devam eden ima tanıma". İsrail adında bir şey var. Ve... Yahudi Yahudi varlığının liderleri, subayları ve yetkilileri ile rotasyona uğraşıyorlar. Bu uzaylılar ve Arap bayraklarının cihazları aracılığıyla ateşlenen zionistler. Bu da bir kayıt cihazı, zionist'in tanıtımı ve yeniden konuşma yapıyor. Siyonistler Arap dilinde ve bu da "ihanet" var. Düğmeye ve vagona. Körfez'e okyanusun, bir bilgi profesyoneli değil. Bu bir kendi satışı. Tajik sapkınlar şüphe duymadan açık bir biçimde".  Arapların ve Arapların düşmanları size kabul edildiğinde, Yalanları ve romanları teşvik edilir ve aynı zamanda Arap bilinci olarak da yaratılabilsinler. İsrail adında bir devlet var. Ve bu "düğüm". Ne? Arap-Filistin topraklarımız için yabancı işgal edilmiş bir Yahudi işgalcisidir.

Dünya Spneutral Chague, gerçekleri yalan ve fork konusunda uzmandır. Irkçılık zionist hareketiyle mi? Filistin direnişi hakkında konuşuyorlar. Daish! ! ? Ve dünyaya mı bakıyorlar? ? ? Tüm dünya ve ses ve resmin tarihi hakkında istihbarat olmak istiyorlar. Ve hepiniz refresher örgütü için zionist varlığını desteklemekte gördüğümüz video. NATO, Suriye'deki çeşitli tırnakları ve oluşumları tarafından işe alındı ve hepimiz unsurlar gördük. Daish! zionist varlık hastanelerinde alındılar ve tedavi gördüler. Yattlar, ulaşım, resepsiyon ve finansal faturalar, petty--decccafari'nin tedavisi için ayarlar ve ayarlar. zionist varlığında ve şimdi aynı zionist varlık Filistinlileri suçlayan kişi... Daish! Bu, sadece aptalların ve aptalların buna inanacağı açık bir girişim.

Sahina ve Taghetti müttefikleri ünlüdür. Libya'da yaşananlar ve Irak, Suriye, Ukrayna ve Afganistan'da yaşananları ve kabul edilmesi hakkında yalan söylemek Vietnam ve Kore'de ve bugün geliyorlar ve direnişe karşı yalanlarına inanmak istiyorlar. Filistinli mi? !  Yalanlar ve görünmez boklar. Bir kanıt ve herhangi bir belge.

Mevcut savaş gelişmelerinde, zor sorular da var, hayır. Ona soruyorum. Birisi ve hayır. Herkes ona cevap vermek istiyor, Fan 60.000'den fazla askeri unsur. Filistin Ulusal Otoritesi'nde bilgi denilen bilgiye takip etmek mi? ! Nerede, silahlarını ve mermileri nerede? Transquis ile nasıl bir çatışma? Ve çoğunlukla Filistinlilerin güvenlik ve askeri güçleri mi? Her türlü temelde. Bir Filistin otoritesi var ve başı 10 yıldan uzun süredir tüm ofisinden bağımsız ve değil. Seçilmiş ve hayır. Ayrıca maaşını zionist varlığından alıyor. Ve ülkesinin geri kalanı ulusal otoritesi mi? ! Onlar çocuklarının yabancı işgalcilere karşı karşı direncini kınadılar. ? !

Neden böyle çıkıyorlar ve onlar... Kalbinde ve adli tıp alanında olmaları mı gerekiyor? Ne diyeceğimi bilmiyorum çünkü? Nasıl cevap veririm? Peki ne? Ben mi istiyorum? Hele de Arap Filistin'in Arap Devleti ile bağlantılı Arap ülkelerinden biri olduğunu gördüğümde. Devrimci ve atmosferdeki mücadeleyle ilgili bazı parti ve konuşmacıların hayal edilmesi ve atmosfer içindeki mücadeleyle işgal edildi Devrim, mesajlar, hava ve bu devrimlere gitmek üzere sona eren teoriler. Bir gün aynı kötü silindirlere geri dönmek için uyumak için klasik sahte. Bir dahaki tarafta mı? ! Vi Let, sessizce Arap ve İslam ulusundan nefret ediyorlar! ? Ve bu şeyler için. Arap dünyasının birçoğu maaş kapısı bir köle konuşurken... D.C.'de. İngiliz Londra'nın Filistin mücadelesi ve silahlı çatışmanın önemi hakkında ve bu konuda konuşmuyor. Nerede ve ne yapıyorlar? Onlara hayatlarını ödeyenler ve neden bu yanlış devrimci. Soğuk sosyalleşmiş İngiliz atmosferinin siper dumanından uzak mi?

Ayrıca bir yenilgiden sonra olanlar gibi bir Arap volkanı olduğu da açık. Arap resmi sistemi savaşta 1948 En tamamen darbe, o dönemde yenilgiye uğrayan Arap sistemlerinden gelen darbe oldu. İngiliz'den Amerikan durumuna ve ABD ile imparatorluk kontrolünün geçişi. Filistin davasında bu tür flörtler için kullanılan bilişsel el sanatı... O dönemde Arap resmi sistemindeki hükümet pozisyonları, kültürel bilgilerini kaybetmiş. Bir yenilgiyle. 1948 Bu iş bitti. Yeni güç alanlarının yıkılması ve yok edilmesi yeni güç alanlarına.

Ve ülkelerin ve sistemlerin düştüğü ve ortadan kalktığı bilimsel bir bilgi.  Onun bilgisi ve sebepleriyle, Onun kültürel varlığı ve bu sadece bizim için değil, insanlığın tarihinin bir devletidir. "Tekrarcı geliyor" olduğunu fark edeceğiz. Aynı geçiş durumu 1950'li yıllarda meydana gelen imparatorluk, ama şimdi bir Amerikan kutup dünyasından olacak. Bir darbe anında çok kutuplu bir Rus ve diğer bir şey için. Onunla bir detay geldi. "Diğer zaman anı". 7 Ekim'de kahramanca bir şekilde başarılı oldum ve... Filistin direnişinin bunu "ezme" olarak yapabileceği zaman planlama. Ve... "İyi geceler". Fatih olmayan ordunun efsanesi ve aynı zamanda "aktif" olarak da "aktivasyon"da. Akıl l l. Araplara bağlı olması gereken hak.    ... İstilacıların özgürlük ve bağımsızlık meselesiyle başa çıkmak ve bu zihin. Gerçek olarak, güç ve uluslararası koordinasyon pozisyonlarında mantıklı planlama ve bağlılıkta yaşayan ve İstilacıların zayıflıklarını kullanarak... "Yeni zihniyet" dışında. Yaşasın ve... Filistin direnişi tarafından uygulandı  Bir başarıya ya da... Tavuk "askeri" cevap veremedi.  Kimlik ve hedef uygulaması dışında. Bombalardaki masum ve patlayıcı mühimmat.  Hastanelerin, camilerin, kiliselerin ve izole edilmiş sivil konutların kabuğu ile birlikte.

 Ve burada. "Sığır hedef" sorununa odaklanmak istiyoruz. Bir bakış açımız olduğu yerde:

 Bu... Hedefleri tesadüf değildi, bu bir "programlanmış bir saturturnout" idi. Günler önce, İsa. Ben Marm bir barış ve aynı zamanda Dünya Razonal Chague tarafından ödeniyor.

 Okuyuyuyuz. Olay yerinde:

7 Ekim'den sonraki hızlı olaylar ışığında, Rusya Federal Cumhuriyeti, Güvenlik Konseyi'nin bir bölgedeki yangını durdurması için bir karar hazırladı. Gazze ve Dünya Razonal Tagato-NATO'nun bu kararın uluslarda düşmesindeki felç oldu Birleşik ve sonra Rusya Cumhuriyeti'nin sesleri başlatıldı ve bunu tehdit etti. Paranı mı ödeyeceksin? ! Bu, ırksal ve fanatik Yahudi ile aynı şekilde geldi. Prens Whitman. O sözde Knesset'in bir üyesi. O idari düzenlemelerden biri. işgal altındaki Filistin Devleti ve El-Aqar N.'nin bölgesindeki askeri üssünde Uydular Rusya'yı hesap vereceklerini mi söylediler? ! Gazze'yi bitirdikten sonra! ? Ve aynı zamanda. Uydular kazanmaktan emin olacaklarını söyledi. Ukrayna'nın üzerinde mi? !

Tüm bunların arasında kötü bir ilişki olduğu ortaya çıktı. Ruslar ve kutsallık, kendi şekli ve doğaları ve "zionist varlık" şeklinde bozulmaktadır. Hayır. Rusya Cumhuriyeti'nin İslam Cumhuriyeti Cumhuriyeti Cumhuriyeti ile olan birleşmesini sever. İran bölgesi. Rus Suriye ittifakının varlığı da bulunmaktadır.

 Kim? Doğru: Rusya'nın "iyi" ilişkileri var. zionist varlıkla birlikte, ama... Bunun lideri değil, Ruslar için daha önemli olan bir bağ yok. Birçok kutuplu bir dünyanın endüstrisi ve aynı zamanda "nötrliği". Suriyeli müttefiki arasında ve aralarından. Yahudi Rus kökenli bir toplulukla ilişkisi olan zionist varlıkla ilişkileri. zionist varlığının içinde bir milyon kişi Rus pasaportunu tutup tutmadıkları bilinmiyor mu?

Rusların farkında olduğunu bilmemiz gerek. zionist varlıklar Ukraynalılara yardım ediyor ve şimdi de Trenzit İstasyonu. Dünya Spawi Chague'den Ukrayna'ya silah ve mühimmat geri döndürmek için, Bu, Rus ilişkilerinin zionist varlıklarıyla olan ilişkilerinin şeklinin ve doğasının bozulmasının ek bir nedenidir.

Ama neden bu zionist müdahalesinin Başkanı? Rusya-Ukrayna çatışmasında mı?

Hayır. İnanılmaz bir nedeni var ama hareket. zionist Rusya Cumhuriyeti'ni vurmak istiyor çünkü bu, devletin bir politipolitipolitidur. "Ortodoks Hıristiyan dini". Tıpkı üçgenlerden biri de kuralı gibi. Rusya'nın federal varlığının entelektüel ve sürdürülmesinin tanıtımı üçgenlerlerdir. "Ortodoks, lekelenme ve Dünya'nın sevgisi". Böylece bunu göz önünde bulundurabiliriz. Rusya, zionist varlığının dini durumu yok etmesini isteyen Ortodoks dini bir ülkedir. Rus Ortodoks "bu" budur. Dini yönelimde, Yahudiler. Hıristiyanlardan, özellikle Ortodoks'tan halka açık bir şekilde korkuyorlar ve onları Müslümanlara daha yakın olarak görüyorlar. Bir sonraki imparatorluk direklerinden biri olarak Rusya'nın ilerlemesinden korkuyorlar". Ve varlık. zionistler, ABD ile dünyanın bir sonraki kutup çoğundan dehşete kapılıyorlar. Amerika, tek bir imparatorluk Pole'dir. Ve özellikle de ilişkilerde bahsettiğimiz gibi. Rusların İslam Cumhuriyeti ile Arap Devletleri ile birlikte İslam Cumhuriyeti ile birlikte askeri müttefikleri. Suriyeli ile eski istihbarat güvenliğim.  , Ve Rus yönleri de var. Türklerle ittifak kurmak için mi? Ayrıca de Devletler sistemi. Sahra'nın Suudi Arabistan ile Rus sohbetini izlediği İşbirliği Konseyi, Halk Cumhuriyeti ile Rusya Cumhuriyeti arasındaki gelişen ilişkiler.

Yani bir sonraki çok kutuplu dünyada... Siyonist ve kutup modelini tercih eden onlar için korku ve kargaşa kaynağı için kötü. Amerika Birleşik Devletleri tarafından yönetilen, dünyadaki bir kadın. ... Askeri savaşçısı NATO'da temsil edildi ve korunması gereken iyi bir pozisyon. Ve var olmaya devam ediyorsunuz çünkü bu da onların da tam tersine, bir dünyadan da devam ediyor. Multipolar, sonra "zionist varlığının varlığı "zordur". Ve... Tehlikeli çünkü hayır. İçeride olduğu gibi güçlü bir satranç müdahalesi var. Amerika Birleşik Devletleri, yani Uydular bundan çok senaryodan dehşete düşmüşler. Kutuplar.

Rus filozof Alexander Dougen şöyle diyor: 

"İslam dünyasındaki bu güçler, hala arabuluculuk hayal ediyor. İsrail-Filistin ihtilafının normalleşmesi İslam'a ihanet ve insanlığa ihanet etmek. İslam'ın birlik ve dayanışması gerekiyor, zaten birlik tarafından baltalanan konutlara değil. İslam'ı. Güçlü ve yeni çok kutuplu bir dünya için bir pole oluştu. Onu yok edelim. Batı hakimiyeti her zaman ve her şeyden önce. Piden her şeyi küresel sisteme koydu. Yeni ve meydan okumayı kabul ettik, bir yedek oyuncumuz var, değişim mümkün. Ve Batı sona ermeli."

Ve bunun Yahudiler olduğunu bilmemiz gerekiyor. Tarihsel olarak Rus Caesis'in damlalarına ve imparatorluk yönetiminin damlalarına katkıda bulundular ve onlar da vardı. Başlangıçta Komünist Marksist Devrimi'ni desteklediler ve orada katıldılar ve desteklediler. Bolşaviya Devrimi liderlerinin en saf olduğu yerlerde o zamanlar Yahudi, Bu da bize Yahudilerin Rusya'dan korktuğunu belirttiğimiz şeyi destekleyen başka bir tarihi faktör daha veriyor. Ortodokslu dini". Rusya Federasyonu'ndaki Federal Rusya Cumhuriyeti'nin yönlendirmelerine gelince Açıktığımız gibi devletin kültürel ve entelektüel el sanatı.

 Yani... Rusya Federal Cumhuriyeti'nin varlığının en ufak bir tanesini savunmak için harekete geçmek zorunda kalacağını düşünüyorum. Bir devlet olarak bağlıolduğunuz bilgi. Aynı zamanda Hristiyan Ortodoks. Devasa saldırılar, dövülmeyi ve saldırıyı ödemek için uygun bir fırsattan bu şekilde yararlanıyor ve bu da bu. Dünya Spnel Sinir İttifakı'nın zihniyeti No. Teslim oluyor ve hayır. Herhangi bir çatışmanın dışında çünkü dur dur dur. K'si var. Tagat. Ve o da hayır. Temsilci yaşıyor ve hakkında herhangi bir ayrıntı söylemez. Davası değil. Arap Sami Filistin hakkında da söz ediyor.

Ben açığa çıktığımda, St. Borvirus Kilisesi. Gazze'deki tarihçi, en eski kişilerden biri. Dünyadaki kiliseler özellikle İsrail'in Gazze çeridi'ne düzenlenen hava saldırılarından etkileniyor ve geri dönüyor Aziz Borvirus Kilisesi'nin kuruluşunun tarihi beşinci yüzyıla kadar inşa edildi ve bir Bishop olarak adlandırıldı. Eski Gazze'nin St. Borvirus, 420 yılında öldüğü yerin üzerinde. BBC dünyanın en eski üçüncü kilisesidir.

Ve Dünya Spawi Chague'nin Ortodoks Hıristiyanları hedef aldığı açıktır. Arka arkaya ve devam eden kampanyalarda ve bir "alan" var. Ona karşı ve onu yok etme arzusu ve bu da... 7 Ekim'e kadar.  Fark edelim. Yağmurdan ilgili eski bir açıklama Tanrı Hana'ya şöyle dedi: "O'nun dediği yerde " "Batı'daki medya ve diğer kapıların kışkırtmasını reddediyoruz. Bu Rus Patrice'nin on bir bini ve bu kışkırtmayı Ortodoks Kilisesi'nin hedefi olarak görüyoruz. Hepsi, dua ettiğimiz sırada ve Tanrı'dan savaşın Ukrayna'da sona ermesini istiyoruz. Ve eğer diyalog ve barış dili galip gelirse, Rus Kilisesi'ndeki Patrick'in de olduğunu söyleriz. Ortodoks, dünyanın en büyük Ortodoks Kilisesi'ne öncülük eden herhangi bir siyasi çatışmanın bir parçası değildir. Numermerical olarak". 


Ve iki yaşındaki çocuk, "Nasıl yapılacağını dinliyoruz... Dünyanın Rus ya da Rus Kilisesi için bir hedef var. Ve eşi benzeri görülmemiş zulüm ve hedef, kiliseye bu baskıyı yapanlar gibi görünüyor. Rus ve başkanı mesajını ve aradığınız insan ve manevi değerleri hedef alıyor.".


O açıkladı.  "Küreselleşme çağındayız". Ve değerler inançtan ve Rus Ortodoks Kilisesi'nden ve diğer yandan da kırıldı. Kız kiliseler, sandey'yi canlandıran tek fiziksel gelgitin önünde bağışıklık blokta. ahlaki açıdan olmayan, insan değil, insan olmayan her şeyin yasal bir doğasını verir.":
O vurguladı.  İkimiz Hana, Allah'a şöyle dedi: "Biz Filistin'de bizi galiplerle ilişkilendiriyoruz. Rusya ile dostluk, her zaman sadece Filistin meselesiyle birlikte ve bizi bağladı. Kutsal Topraklarda güçlü bir varlığına sahip olan Rus Kilisesi ile dostluk bağları, halk. İnancı Rus, Kudüs'teki, Bethlehem'de ve içinde kutsal yerler için tüm yaralarına ve Man'e bakıyor. Diğer yerler de."

Borveveillo Knezy'yi vurmak ve yok etmek için. Rusya Federal Cumhuriyeti'ne ve aynı zamanda Ortodoks Hıristiyan dinine karşı bir mesajdır.

Mısır Ortodoks Kilisesi temsil ediliyor. II. Papa Tutasus, \90'daki istilacı saldırılara yönelik saldırıyı kınayan bir açıklama yayınladı. Kuşatılmış Gazze çeridi Filistin'in yerli nüfusuna karşı yapılan seçimler Filistin halkının kendi bölgelerinde güvenli yaşama haklarını tam olarak destekliyor.

 Ve bu Ortodoks pozisyonu "sabit". Neden? Tuvaletin gününden beri değişiyor. Papa Shanoda, ülkeye gelen çinin işgalcilerini gören Papa Shanoda. Ve onlar da Ortodoks Kilisesi. Ve onu takip et.  Kudüs'e ve Hristiyan deliklerine girmeyecekler.  Aynı çöp ve ışık mezarı, ki yerler. "Papa Shhnoda'nın hacı'yı reddetmesi reddedildi. Sadece Filistin'in ve yabancı Satani'nin kutsal toprakları işgalinden sonra Hıristiyan, nerede işgal etti O, ünlü sözlerini şöyle dedi: "1Sadece Kudüs'e ve ellerimize Müslüman kardeşlerimize gireceğiz.1" Wan?1Artık çöp torbasının hacısı Mesih'e ihanet ediyor.187." , Kapının yeni açıklaması olarak, Tuzas ve Chanduda N.'nin eski tarihi olarak. Steady var. Ve aynı durumu devam et.

Ortodoks sadece bir milyon değil. Mısır ulusal coğrafyasının koordinasyonu ve geçişi de tarihin en eski kiliselerinden biridir. İnsanlığın dünya çapında takip edilmesi için örgütsel idari düzenlemelere sahiptir ve kardeşler de vardır. Bu, Rus Ortodoks Kilisesi ile arasında bir inançtır.

Bu yüzden daha önce de ona karşı bir savaş olduğunu düşünüyorum. 7 Ekim ve bu tarihin ötesinde devam etti. Bu da etkinliklerini izliyoruz ve neyi takip ediyoruz. Bu olacak mı? Ve trajediyi ve hayır olan kristalleri izliyoruz. Dünyanın kötülükleri. Gülüyorlar mı? ! Ama iki yıldızlı gülümseme en güçlüdür ve kan her kılıçtan ve iki çocuktan çıkar. En büyük şey eğilmek, Araplar... Tüm Araplar Filistin'in özgürlük ve bağımsızlığa doğru olduğunu biliyordu. Gazze'de izlediğimiz en işgalci yabancılar, bu kan ve insanlığa karşı işlenen suçlar... Uzak Toftam bu gerçeği "her Arap ruhuyla bir dövme" olarak yaptı.

 

Dr. Adel Reda 

Bir danışman doktor, sağır ve cömert bir piç.

Arap ve İslam meselelerinde Kuveytli bir yazar.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق