السبت، 14 أكتوبر 2023

Ruslar ve Uzak Tufan önemli gerçekler

i Aksa seli önemli gerçeklerdir.
 

Ruslar ve Uzak Tufan önemli gerçekler

 

Rusya'nın Arapları kendi konularında destekleme konusundaki tutumunun yanı sıra El Aksa Tufanı operasyonu ve Filistin, Arap ve uluslararası arena üzerindeki sonuçları konusundaki konumuyla ilgili hayati bir soruyu cevaplamak için çok önemli noktalar var.

Rusya Federal Cumhuriyeti, Ukrayna'ya karşı askeri savaşında, "Suriye Arap Cumhuriyeti" dışında hiçbir Arap ülkesinin onları desteklemediğini ve onlarla birlikte durduğunu gördü, resmi düzeyde Suriyeliler dışında Rusları destekleyen başka bir Arap ülkesi yok.

Ayrıca, Rusya'nın topraklarına ilhak ettiği bölgeler, "Suriye" ve "Sudan Devleti" dışında, 2014 yılında Rusya ile birleştirilen Kırım da dahil olmak üzere hiçbir Arap ülkesi tarafından desteklenmedi ve hatta Suriye Devlet Başkanı Dr. Beşar Esad, dünya ve Ruslar da Ukrayna cumhurbaşkanının davet edildiği deli tarafından alındı! O zirvede konuşmak için! Rusların Arap ulusal çıkarlarına "düşmanca" "haksız" ve "anlaşılmaz" bir "fayda" olarak gördükleri ve bunu "rahatsızlık" olarak verdikleri ve diğer Ukraynalı parti tarafından "pasif" ve önyargılı olarak okudukları şey budur.

Tüm bunlara rağmen Rusya Federal Cumhuriyeti Araplara zarar veren herhangi bir tepki almadı.

Burada resmi ve popüler düzeyde "Araplar" olarak anlamalıyız:

 Ukrayna'ya karşı Rus savaşı bir "savaş" "varlığıdır"dır ve bu aşamada üstesinden gelecekleri kolay şeylerden biri değildir ve askeri kayıpları "Rus devletinin yok edilmesi" ve NATO kontrolünün tüm Rus coğrafyasına nüfuz, kontrol ve kontrol yoluyla girmesi anlamına gelir, bu da Rusya Cumhuriyeti'nin egemen kararlarına veya ulusal çıkarlarından kaynaklanan gerçek bağımsızlıklarına sahip olmayan küçük, kırılgan ve zayıf devletlerin dağılmasına yol açacaktır.

NATO şu anda, Ukrayna'nın coğrafi konumunu sömürürken NATO'nun sınır bölgelerine "ilerlemesini" "Slav milliyetçiliğine ve cumhuriyetlerinin milletleriyle Avrasya topraklarının geri kalanına karşı bir imha savaşı" olduğunu düşünen Ruslara karşı Ukrayna'ya sağlanan çeşitli askeri, güvenlik, ekonomik ve propaganda desteğinde Rus devletini ve kurumlarını devirmek için tüm gücüyle bastırıyor ve aynı zamanda Ortodoks dini alanına bir darbe.

Dolayısıyla Rusların bu savaşa uğraması, onların sonu ve devletlerinin kurumsal olarak yıkılması ve onu NATO'nun siciliğinin Lotizm'in programlanması, ulusal ve dini kişiliğin kaldırılması, ırkların karışması ve ailenin, baba ve diğer balsi kahvaltısının rolünün kaldırılmasıyla benimsenen neoliberalizm içinde yutması anlamına gelir.

Bunun tersi doğrudur, Rus Cumhuriyeti'nin bu savaşı kazanmasında olduğu gibi, iç cephesini güvence altına almak, sınırlarının istikrarını sağlamak ve Ukrayna'dan geriye kalan şey “bundan geriye kalan şey!?” Onları küresel tedirici ploitant ittifak sisteminden ve NATO'da temsil edilen askeri hakaretlerinden ayıran bir tampon bölge için.

Bu nedenle, bu savaş Ruslar için bir "oyun" değildir ve bir "dışlama" değildir ve Rus iç durumu farklı bir coğrafi konumda başka bir askeri cephenin açılmasını taşımayacaktır, sorun, küresel tiranist ittifakın ve NATO'da temsil edilen ordusunun ve en kötü ihtimalle Ukrayna'nın konumunun kaybını dünyadaki şeytani varlıklarında bir "ekonomik kayıp" olarak değil, "ekonomik kayıp" olarak değerlendirecek olan işlevsel alt ülkelerin "mülkını" aksine, ölümdür.

Ruslar, Arapların dağılmasını ve birlik eksikliklerini ve siyasi pozisyonlarda koordinasyon ve çatışmanın olmamasını izlediğinde, bir reformcu olduğunu ve Slav ulusal hesaplamalarına göre, Araplığın düşmanlarıyla birlikte düzene giren ve hareket eden resmi Araplar varsa, Filistin davasını ve tüm Arap sorunlarını desteklemenin bir faydasını bulamayacağını anlamalıyız!? Ve konum, ittifak ve Siyonist bağlılıkta hizmet ediyorlar, Aurian Ortodoks Slav'ın resmi Arap'tan daha Arap olması mantıklı ve rasyonel değil.

Suriye Arap Cumhuriyeti'nin Arap gücünü Filistin için harekete geçirmek isteyen önemli bir algıya sahip olduğu doğrudur ve bu mesele, zaman pozisyonlarında başarılı oldukları ve zamanın diğer aşamalarında başarısız oldukları "birleşik bir durum" olarak resmi Arap pozisyonunu "ma" olarak "ma" çalıştıkları Hafız el Esad günlerinden beri orada iktidardaki Baas Partisi tarafından yaşayan ve uygulanan bir zihniyet içinde var ve devam ediyor.

Orijinal Arap-Baasçı ulusal Suriye, Arap ulusunu doğru şekilde harekete geçirmek için bir Arap dayanışması projesine öncülük etti ve bu amaç için profesyonel diplomasisinin ve politikacılarının tüm enerjilerini ve hareketlerini uyguladı ve Baasçı ulusal Suriye'nin rolü bile, Camp David Antlaşması'nda Siyonistlerle birlikte giren güney Mısır bölgesi için alternatif müttefiki ile koordinasyon ve düzenleme içinde Lübnan coğrafi konumu aracılığıyla "Siyonist kötülüğe direnme projesini" oluşturmada çok önemli, temel ve temeldi.

Şimdi, Arap dayanışması kaybedildi, koordinasyon yoktu ve kendi topraklarındaki dünya savaşında ve Suriye ulusal coğrafyasında bulunan Amerikan, Türk, İngiliz, Fransız, Alman ve Siyonist yabancıların işgalinde Suriye'nin meşguliyeti var. Bununla birlikte, pozisyon, ilke ve kararlılıktaki Suriye-Arap milliyetçisi kararlılığı devam etti, ancak Suriye "tek bir Arap coğrafi konumu" olmaya devam ediyor ve Arapların birlik, koordinasyon ve dayanışmadan yokluğunda, Rus Slavları Arapların kendisinden daha fazla Arap olmayacak.

Uluslararası arenayı okumalıyız ve ayrıca Arap resmi sistemi, El-Aksa Tufanından sonra yeni bir zaman olduğunu ve eskisi gibi olmadığını ve küresel usurious Taqote Birliği'nin kontrol ve nüfuz pozisyonlarından geri çekilmesi olduğunu ve gelen bir Çin ejderhası, hazır bir Rus ayısı ve çok kutuplu bir dünya içinde olacak ve bu kutupların çıkarlarının boyutlarına göre yeni ülkelerin ve yeni yönetim yerlerinin oluşacağı "Brex ülkeleri" tarafından temsil edilen bir güvenlik askeri ekonomik grubu olduğunu ve Birinci Dünya Savaşı'ndan sonra Siyonist varlığın işgal altındaki Arap Devleti'nin büyüklüğü üzerinde bir "askeri üs" olarak dayatılmasından ne olduğunu bilmelidir. Kudüs sel operasyonunda olanlardan sonra ortadan kaybolma ve sona erme yolunda ve biz "resmi" ve popüler "Araplar" olarak Filistinlilerin, çocuklarının ve kadınlarının öldürülmesindeki kanlı suç olayını sadece acımadan ve acımadan görmemeliyiz.

Aksine, ırkçı Siyonist askeri varlığın devam ettiği fikrinin çöküşünden ve "yenilmez ordunun, Mossad'ın ve her şeyi bilen istihbarat servislerinin" zorla girmesinden bir sonraki zaman diliminde neyin olumlu olduğunu görüyoruz!? Bunların hepsi tarihin çöplüğüne düştü ve yanılsama baloncukları patladı.

 Bu varlığın gelecekteki zaman diliminde devam eden varlığının imkansız hale geldiği ve Kudüs selinin bu inancı "Filistin'de bir "ruhta bir dokunuş" olarak kanıtladığı ve kazıdığı açıktır ... Tüm Filistin, duygusal bir söylem içinde değil, olayı okuyan ve tüm Arap gerçekliğimiz üzerindeki etkilerinin boyutlarını hesaplayan gerçekçi ve dinamik bir okuma içinde özgür bırakılacaktır. Amerika Birleşik Devletleri'nde temsil edilen uluslararası zalim usuristik ittifakın liderliği, Afganistan ve Irak'ı yasadışı işgali sırasında güç, kontrol ve kontrol değildir.

Adamlarının kıyafetleriyle, etekli "hanın"larla, yüksek topuklu ayakkabılarla ve askerlerinin çırtısıyla meşgul olan Birleşik Devletler Ordusu, askeri olarak başkalarının topraklarına girmek şöyle dursun, ulusal topraklarını savunmak için erkeksi bir konumda olmayacak.

Ve kim bir Arap, eğer "eski" tek kutuplu zamanda yaşamaya devam ederse, bir dahaki sefere gerçeklik onu farklı bir yere sürükleyecektir.

 

Bu nedenle, gerekli anlayışın bir kısmı, Siyonistlere karşı varoluşsal mücadelemizde Rusya'dan "bölgesel bir güç" olarak nasıl yararlanacağımızı okumak ve varoluşsal ihtiyacını da Arap çıkarlarımız dahilindedir ve bu konuşmaya katılmayan herkes tarihin dışında yaşayacak ve temelde gelecekte bir rolü olacaktır, "El-Ak Tufanı"dan sonra söylediğimiz gibi değil, önceki gibi ve aramızdaki günler.

d. Adel Reda

Danışman dahiliye uzmanı, sağır bezler ve diyabet

Arap ve İslam meselelerinde Kuveytli yazar

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق