الجمعة، 6 أكتوبر 2023

suriye hacked very idelojik ordue icing taxiye aciklamasi

Suriye halkı ve ideolojik ordu için taziye açıklaması



 İman edenler Allah yolunda öldürülecekler, inkar edenler de zalimlerin yolunda öldürülecekler, onlar da şeytanın dostlarını öldürdüler.Şüphesiz şeytanın tuzağı zayıftı.



 Şanlı Ekim Savaşı'nın yıl dönümünde, NATO'ya bağlı şeytani silahlı işlevsel örgütler ve Siyonistler, Humus'taki askeri okul subayı öğrencilerinin mezuniyet törenini, törenin bitiminden hemen sonra patlayıcı mühimmat taşıyan yürüyüşlerle hedef aldılar ve bu törende ölenler oldu. Mezuniyete katılan çok sayıda üniversite öğrencisinin yanı sıra aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu davetli sivil aileler arasında aralarında sivil ve askeri personelin de bulunduğu 89 şehit, onlarca yaralıyla birlikte ağır yaralı sayısı 277'ye çıktı.

 Suriye'deki sabırlı Arap halkımıza başsağlığı diliyor ve İslam'a, Arapçılığa ve NATO'nun devam eden saldırılarına karşı sarsılmaz ulusal kalesi olan vatanları Suriye'ye ihanet eden bu nefret dolu grupların gerçekleştirdiği bu hain suç eylemine karşı onların yanında duruyoruz. 2010 yılı öncesinden bu yana durmaksızın "hayır" ve "hayır" diye basan Siyonistler buna karşı çıkıyor. Suriye devletini askeri, güvenlik, istihbarat, medya, ekonomi, açlık ve nefret dolu suçlar gibi her alanda ve her alanda devirmeye yönelik bir kesinti. bu şeytani eylem de dahil olmak üzere eylemler.

 Bugün yaşananlar, “ulus devlet olan Suriye”nin ve onun ideolojik ordusunun sürekli hedef alınmasıdır ve bugünkü bombalama, Araplığın sarsılmaz kalesini yıkmak ve ırkçı Siyonist oluşum önünde aşağılamak isteyen bu zalim planın devamıdır.

 Suriye “ideolojik” kaldığı sürece aşağılanmayacak, ajan konumuna düşmeyecektir.

 Bu tür kumpas ve suçlara açık göz ve yürekle, basiretli ve farkındalıkla bakmalı, aynı zamanda anne ve babaların fedakarlıklarının, çocukların canlarının Allah esirgesin boşa gitmemesi için çalışmalıyız. Böyle bir suça verilecek yanıt, meşru devletin ve ideolojik ordunun kontrolü altında Suriye'nin coğrafi birliğinin yeniden tesis edilmesi ve Suriye-Suriye iç anlaşmazlıklarının samimi Suriyeli siyasi partilerle "gerçek" "ciddi" bir diyalog içerisinde çözülmesinin kararlılığında yatmaktadır. Yabancılarla hiçbir ilişkisi olmayan, Suriyeli güvenlik ve askeri yetkililerin ve politikacıların yabancıları Suriye'den çıkarma ve ulusal toprakları özgürleştirme yönündeki planlarını Baas Partisi sistemi üzerinde incelemeleri gerektiği de var. Tembellerin kalmasına yer verenler, Arap birlik yürüyüşünün yolundan geçerek milli birlik mücadelesi yolunda ilerlemek “istemeyenler”.Suriye'nin kararlılığını istismar edenler, halkının “tembel” kalması için, Konumlarından yararlanan fırsatçı, çıkarcı reformistler” ortadan kaldırılmalı ve yerlerine Arap milliyetçiliğinin gerçek, “bilimsel”, kinetik, slogansız çizgisine inananlar getirilmeli.

 Arap birliğine “model” olacak dinamik, siyasi, ekonomik, ideolojik ve bilimsel bir temel oluşturmak ve oluşturmak, şehitlerin kanını ve Suriye Arap halkının fedakarlıklarını boşa çıkarmayacak “cevaptır”. Küresel tefeci zalim ittifakının ve Siyonist hareketin korktuğu şey budur, yani onlar bizim düşmanlarımızdır ve bize kan dökerek komplo kuranlardır.Cinayet ve savaşlar ve bu suç, bölgelerimizde İslam'a ve Arapçılığa karşı yürütülen bir savaşın sayfasıdır. buna yanıt yalnızca başsağlığı dilemek ve duyguları uyandırmak değil, aynı zamanda onun hedeflerine ve niyetlerine direnmektir.



Dr ADEL REDHA

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق