الجمعة، 27 أكتوبر 2023

Fawzi Al majadi.....gulumsuyor mu

Fawzi Al-Majadi... gülümsüyor mu?

 Komutan Fawzi Al-Majadi, 4 Haziran 1989'da işgal altındaki Filistin'in kuzeyindeki "Miskav Am" yerleşimi yakınındaki İsrail askeri bölgesine düzenlediği komando operasyonu sonrasında şehit düştü. O, bizim için büyük bir değer, itibar ve rol temsil ediyor. Milli ve milli “sorumluluk kaygısını” yaşayanlara örnek olun.
 Şehit lider Fawzi Al-Majadi, "gerçek bir Kuveyt vatandaşı" ve "köklü bir Arapçı" olarak, Filistin mücadelesinin diğer şehitleriyle birlikte ortaya çıkan sonucu elde etmek için devam eden ve gelişen tarihsel modeli sundu. "tecrübe birikiminin" ve sürekli bir tarihsel gelişmenin ürünü olan ve arzuyu yaşayan "Mescid-i Aksa Tufanı"nın zaferiyle, zaferle ve toprakların işgalden kurtarılmasıyla.
 Şehit Fevzi El Mecâdi, işgal altındaki Filistin Devleti topraklarında yabancılar tarafından kurulan ırkçı Siyonist oluşumun temsil ettiği, bölgedeki kötülüğe karşı bir hareket durumunu temsil ediyordu. Kuveytli”, “Arap” bu gerçeğin farkındalığını ve bilincini yaşadı ve bu varlığın tüm gerçekliğimize yönelik tehlikesini anladı: Arap ve Körfez.
 Bu nedenle hem Kuveyt vatanını hem de Arap milletini savunmak ve 34 yıl önce Siyonist işgal kolonilerine karşı askeri gerilla saldırısıyla ortaya koyduğu “ileri ideal”i savunmak için tarihi şehadet operasyonunu başlattı. Filistin direniş gruplarının teknolojik ve teknik gelişimi, deneyimlerinin birikimi ve değişimi.” Stratejik zafere ulaşan, yabancıların tüm planlarını ve Filistin fikrini bozan siyasi zihniyeti, planları ve sabrı. “Siyonist varlık” onların işgal altındaki Filistin Devleti topraklarındaki askeri, güvenlik ve istihbarat üssüdür.
 Şehit Fevzi el-Mecadi bir “liderdir” çünkü bu fikri başlatmış ve uygulama doğrultusunda yaşamıştır ve o, mevcut Arap geleceğinde “Mescid-i Aksa Tufanı”nın zaferini yaratmak için gelişen tarihi bir örnektir. Arap halklarını zafere ve planlar, sabır, uygulama, gerçekçi hedefler ve ilerleme olduğu sürece var olma olasılığına inandıran Filistinli ve Arap gücümüzün düşmanlarımıza ve yabancıların planlarına karşı pozisyonundan .
 "Siyonist ırkçı oluşum", güçlü olduğu kadar zayıf konumlara da sahiptir ve bunun tersi de geçerlidir. Fevzi el-Majadi ve arkadaşlarının tarihsel olarak anladığı ve günümüzdeki Filistin direnişi tarafından kullanıldığı şey budur. Dolayısıyla Arap geleceğimiz, farklı ol.
 Bu nedenle şehit Fevzi El Mecâdi'nin, sadece gurur ve gururla başımızı kaldırdığı için değil, Mescid-i Aksa'yı geliştiren ve zafere ulaştıran tarihi model olduğu için daima ve daima gülümseyen kişi olduğunu söylüyoruz. Sel basmak.

 Dr..  Adel Reda
 Dahiliye, Endokrinoloji ve Diyabet Danışmanı Hekim
 Arap ve İslam meseleleri üzerine yazan Kuveytli bir yazar

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق