الاثنين، 27 نوفمبر 2023

Aqqsa Tuvan'ın dört katı ateşkesin ortasında sorular



Aqqsa Tuvan'ın dört katı ateşkesin ortasında sorular

Mevcut dört günlük ateşkes süreci altında Filistin direnişi ve zionist varlığı arasında, Arap halkımız arasında her yerde farkındalık ve vizyon durumunu güçlendirme arzumuz içinde önemli sorular sormak ve ve eleştirmenlerin zihnini, düşünce ve analiz, yaşamın gerçekçiliğinin ötesinde olan duygulardan ve savunma etkilerinden uzak hareket etmek istiyoruz.

Kendimize soralım mı? Uzak Toftan operasyonuna mı değer? Ve içinde olanlar askeri bir zaferdi. ? Bu hücum savaşındaki zafer, sonraki tüm intikama değer mi? zionist varlık NATO ülkeleri tarafından, özellikle Amerika Birleşik Devletleri tarafından mı yapıldı? Tüm bu ülkeler ve İttifak'ın bağlıyken, Filistinli sivillerin katliamı ve destekçileri ve destekçileri, ev, konut çağları, okullara ve hastanelere yönelik sürekli olarak düzenlenen ve çocukları, kadınları ve erkekleri bombalama mutlulukları için tatmin oldular mı? Ve bu 50 gün sürdü ve benim bilgilerimle bile bile elde edemedi, tek bir ordu. Filistin direnişinden, yetimlnmiş bir silahlı nokta bile değil mi?

Tüm bu bombalamalar ve zionist bombalamaları, sivil bir Filistinli olan her şeyi yaraladı, yok etti ve yok etti. Gazze'nin işgal altındaki bölgesinde yaşayan ve 16 yıldan uzun süre kuşattı ve onları kuşattı. Bu konu da bir savaş suçudur. Gözü olmaya devam ediyor ve tüm dünya tarafından gözlerini kapatıyor.

Asylist ordusunu yenilgiden sonra bir sismik ve deprem olduğu doğrudur. Bu da dünyanın yerel ve uluslararası medyada gördüğü askerler ve subayların iç çamaşırlarının ortaya çıkmasıyla birlikte kullanılmıştır. Filistinli, işgal altındaki Filistin Arap Devleti'nin topraklarına dayanan askeri üssüdür.

Ve küresel bir sempati olduğu doğru. Filistin meselesiyle ilgili geniş bir Batı sivil toplum kuruluşu Arap hakları tarafından desteklenmesine karşın, bu, annelerin, babaların ve ailelerin yaşamlarının tüm olarak kaybının ve yaşadıkları zaman yaşadıkları ve hayatta oldukları takdirde, onların hepsi ölü oldukları ve hayatta oldukları takdirde, hayatta oldukları gibi bir trajediyle yapıldı.

Filistin'in Hamas'ın örgütüne sempatisine rağmen. Birçok kayıp dışında. Sivillerin yaşamlarında, bir kişiyi savaşın fizibilisini yeniden düşünmeye başladım. Ve direnişin yararı da. ? !

Buna değer mi? Tüm bu fedakarlıklar mı? Sorularımız şöyle devam ediyor:

Filistinli gruplar, insanların savunucu ve desteği açısından da aynı popüler momentuma sahip olmaya devam edecek mi?

Batı Yakası'ndaki diğer Filistin örgütlerinin yanı sıra Hamas'ın da örgütün de ne meselesi var? Eğer Filistin seçimleri tekrar yapılırsa? Popüler galibiyetini kim kazanacak? Ve seçim yasal meşruluğu kutu kutusundan elde edecek. Bu soru, tüm reddedilmemize rağmen, devam et ve bu süreci görüyoruz mu? !

Belki de şu anda bu örgütlere karşı öfkeyi ölçmenin göstergelerinden biri olan Banka ve Gazze çeridi'ndeki apartheik kantonlarında olduğu gibi, ya da başka yeni Filistin örgütlerinin başlatılması mı? Demokrasi ve popüler görüş ifadesi söz konusu kültürel bir tartışma konusudur. Ama bu başka bir konu.

Hamas'ı neden saymadığını söyleyen biri var. zionist reaksiyonu mu? Saldırı operasyonunda mı? Filistinlilerin bildiği en çok, en belirsiz olduğu için Sahigler suçlu. Sınırlar. Ve değil. Ve kahrolası. Ve hayır. Vicdan falan hayır. Her türlü kırmızı çizgisi, benim insanım uyduruyor, çünkü onlar kötü. Dünya'daki radikal plaziyi temsil eden ve Arap çocukların kanında ırkçı kötü deddeddeden ve öldürülen ve bu tür şeyler için yaşayan ve zevkleri ve annelerin çığlıklarını duymaktan zevk olan ve ağlamaları için sevinç ve zevkleri olan ve annelerin çığlıklarını duymaktan zevk olan kimlerdir.

Neden Hamas'ı saymadın? Bu mu? Ayrıca Filistin direniş hareketlerindeki askeri ve siyasi liderler genel olarak ve özellikle Khassam Hareketi'nde de mi? Plan ve uygulama yapmak zorunda mı? Sonuçları takip ediyorlar ve savaşları ve işlemleri takip ediyorlar, sonra ne olacak? Ve olayın konumundan çok uzak güvenli yerlerde yaşıyorlar mı? O ülkede mi yoksa o otelde mi? ! Ya da Gazze Sektöründen uzak güvenli yerler içinde mi?

Ayrıca dört günlük ateşkes aşamasında ne zaman olduğumuzu da sormak zorundayız? O zaman kardeşime nasıl geri döneceğim. Bitmiş mi? Ve geçici bir ateşkes üreticisini mi durdurun? Peki ne olacak? İki devletli çözümde sözde olan çözümü kabul edilecek mi? Eğer gerçek bir şey hakkında konuşmak istiyorsak. "Siyonist varlık Hamas da dahil olmak üzere Filistin direniş hareketlerini ortadan kaldıramayacak. Ve herkes buna katılır ve eğer biri varsa. Bunu mı söylüyor? ! Ama bir sonraki senaryo nedir? Tüm bu cinayetten, yıkımdan, binlerce çocuğun, kadının ve erkeklerin kaybı ve onların gözaltına alınan düzinelerce saf çocuğun kaybı mı?

Beyaz-beyaz ilkesine dayanan ifade, beyaz beyaz ve beyaz ilkesine dayanan ifade, bu da sorular ve cevap vermemelidir? ! Bu ayrıca bu zihnin göz önünde bulundurulduğu ve herhangi bir olayı ya da yanlış ikili ikili bir pozisyon okunduğu Arap zihinsel sorunlarından biridir: hepsi olumsuz insanlar. Sözde, yoksa hepsi olumlu mu? ! Ve en başta, bu, her kısımın ayrıntılı, açıklandığı ve ve ayrı bir okuma yok olduğu hayatın gerçekliğinden farklıdır. Sorunlar genel ve çizgi film filmleri olarak ele alınır Tüm çatışmaların bir araya getirildiği ve mevcut mevcut dönemin yanı sıra mevcut mevcut mevcut ve zaman anında değişiklikler ve ve evranın tarihi geçmişi ve koşulları ile birlikte, köşeyi zihinsel olarak yaşamak isteyen ve bu şekilde zihinsel olarak yeni bir vizyon içinde yaşamak isteyen ve bu şekilde zihinsel olarak yaşamak isteyen kişi. Ve bu da, tutku olmadan analiz, okuma ve çalışmayla zihinsel bir yaşam sürmek ve hayır. Ingra, zihin bilinç, farkındalık ve köşeye uzak bilimsel para zihniyetinden uzak uzak uzak olduğu yüksek hassasiyetin arkasında bulunuyor.

Yargıç Jamal Abdel Nasser'de olduğu gibi, onu yangında olumsuz ya da yangında olumlu hale getiren biri var, vesaire! ? Dolayısıyla insani durum tüm çatışmalar tarafından yürütülüyor çünkü ilk başta insani ve bunun sonu Arap uygarlığının bir parçası olduğu için, siyasi, askeri veya ekonomik olay, uluslararası ilişkiler ve tarihte doğal insani değerlendirme olmamasıdır. Tamam.

Bu giriş, orada yazılmış soruların cevabından kaçınmak için değil, ancak ifade doğruysa ve cevap verme girişimlerinde soruları ele almak için bir kural olarak da bir gerçek sözcük vardır.

Hamas hareketi. Siyasi hareketin yanı sıra birçok olumsuz olumsuz, hata ve sorun yanı sıra tarih içinde hareket etmesi de vardır. Etrafında bir Filistinli var. Suriye'nin Araplarıyla birlikte kaldıkları Old. Peki Lübnan ve Kuveytli mi? ! Bu yüzden ve... Hayır. Bir gerekçe var olabilecek sosyal bir abonede değil mi? Hayır. Onu bir mantık ya da mantık tanıyorum ve bu konu sadece Filistin Hamas'ın içinde değil, aynı zamanda... Hayır. Hala Fatah, Kurtuluş Teşkilatı ve Filistin'in Kurtuluş Halk Cephesi'nde. Tamam.

Dr. George Habich'e, Kuveyt Devleti'nin travmatik işgalini destekleyen diğer Filistinli grupların yanı sıra örgütün yanı sıra, Filistin'in istila durumuna ve biri için bir halk desteği olduğu için hatası daha derin bir bahane olarak yanıt verdi. Saddam Hüseyin'in zorba mı? ! 1948'de Nabi'nin başlangıcından bu yana Filistin sorusuna verilen tüm Kuveyt hükümeti ve insanlarla nerede uyuyorlar ya da ters çevirdiler? ! Liste, Kuveyt'te ücretsiz eğitim, ücretsiz sağlık ve hükümet istihdamının yanı sıra Kuveyt Eyaleti topraklarında ticaret, açık konut ve siyasi eylemlere izin vermenin yanı sıra, Kuveyt'teki Filistin türü ve örgütlerinin en büyük sayıda Filistin türü ve örgüt kuruldu ve Kuveyt içinde Filistin Hareketi'nin birçok liderinin varlığından söz edelim ve bu da devam eden mali destek olarak da devam eden ve bu nedenle devam eden ve bu nedenle devam eden mali destek olarak devam eden kişiler olarak devam eden kişiler olarak yer alıyor. Cumhurbaşkanı, her Filistinli personelin maaşlarının yüzde 12,5'inin düşürüldüğünü ve Filistin Kurtuluş Teşkilatı'na aktarıldığını ve ayrıca Filistin mücadelesinin yarı düzenli bir şekilde mali katkıları artırmak amacıyla, devam eden bilgi desteğinden bahsetmemek ve devam eden bilgi desteğinden bahsetmek amacıyla de kampanyalar da yer alıyor. 1967 savaşlarına, Sovyetler Birliği'nin güney topraklarındaki 1973 savaşını ve Birleşik Arap Cumhuriyeti'nin kuzey Suriye topraklarındaki ve Kuveytli şehitlerin mezarlarının bugün görüldüğünü ve mevcut olduğunu unutuyoruz.

Bunların hepsi bu değil. Filistinli siyasetçi Kuveytli Haklı Nasir'e mi gidiyor? ! En büyük şey de aptal olmasın. şef sevgi dolu, Saddam Hüseyin, hayır. Bu hala orada, açık ise, Filistin'in farkındalık eksikliğinin ve Filistin'in özgürlük mücadelesine karşı istikrarsız oldukları kanıtı var.

Tartışma için gereken tüm sorunlar bu mu? Tabii ki, Arap dayanışma tarafını şekillendirmek ve savaşın ortasındaki yan savaş hedefini çarpıtmak için askeri savaşın yol olduğunu ve bunların istihbarat istihbarat-zekası, ancak yeni bir Arap-analitik-endüstriyel endüstriyel endüstriyel bir endüstriyel arayış soruları yanıtlamak istediğimiz sürece. Başarılı bir askeri zihniyetle uyumlu. Tovan El-Aqsa Muharebesi'nin zaferi, bu konuları ve soruları geçici askeri ateşkes atmosferinde hareket ettirmek niyetindeyiz. Ayrıca genel olarak Arap zihniyeti seviyesini yükseltmek ve özellikle de gelecek için gerekli olan şeyler içinde olmak için bir girişimdir. Etkinlik düzeyinde olmak için, Tuvan Muharebesi'nin zaferi ile birlikte gelen deprem, ilk kez, plan, sabır, eylem, uygulama ve ve zihin bir biçimde, zihin düzeyinde bir şekilde, bir şehirsel düzeyde bir şekilde gerçekleşti. Filistin'in dışarıcılarından kurtulması sorusu ve bu, eşcinsel Yasser Arafat'ın korkunç ve giriş eleştirilerinin aksine. Filistin sorusunda kaçakçılık yapan ve onu almak için bir duş yaptı ve Tirgi'deki planlarıyla birlikte, ona bir yüz vermek için Batı ve zionist ellerini öpmek için bir duş yaptı. Ve onu sana götürüyorlar. Ve onlar da bir hain gibi. Ve bir casus. Bunlar, Eylül adı altında gemisiyle tüm uçakların kaçırılması ya da, masum insanların ve güvenli figürlerin, özgürlük hattında hareket eden stratejik bir ürün, gerçekçi yararına, yararlı bir hedef veya operasyonlara sahip olmayan askeri operasyonlarda çağrıldığı ve öldürülmemiş operasyonlardı.

Eşcinsel Yasser Arafat'tı. Hayatları giden masum ve onurlu bir şekilde savaşçının samimiyeti ve kanları öldürülüyor ve sulanmış ve Yasser Arafat hattına ve istediği hayırlı paralystine hizmet etmeyi amaçlayan askeri operasyonlarda öldürülüyor ve sulandı. Bu yüzden onun duygusal ve gözden geçirmez konuşmalarını anlıyoruz ve zeytin sübvansiyonunu elinden bırakmayan konuşmaları. ! ? İlk taş ayaklanması ve Körfez Devletleri'nin parasına düşmesi ve zorba olan ipotek olan Saddam Hüseyin, Filistin Otoritesi'nin ikinci kapısında onlara saygı göstermek isteseydik, Filistin Otoritesi'nde hizmet eden ve bugün hizmet eden ve casus anlaşmalarıyla birlikte Oslo şehrinin arka kapıya girmezdi. işgal altındaki Filistin Arap Devleti'nin topraklarına dayanan askeri üssün sadece bir sunucu güvenlik sistemi olacak.

Filistin Kurtuluş Teşkilatı (PLO), casusların, Khakha, paralı paralı ve bu yabancı kanser varlığında tanınmasının meşru ve bilinçsiz bir olduğu tüm insan konumuna değer olmayan zionist varlığını tanıdı.

Sosyalizm ve ihanetin rolü, mevcut zionist varlığının hakkını tanıdığında, belediye erkeklerin ve çöp hahamının işgal edilmiş Sahionya'nın işgal edilmiş apartheid kantonlarında yer almalarına izin verilmek için hak hak ettiler.

Ayrıca mevcut Filistin otoritesi olarak adlandırılan önemli bir gerçeğin de vurgulamalıyız. Bu onun için yasal ve çoğunlukla kendisini başkan olarak adlandıran kişi tüm çizgi filmlerinden bağımsız. 12 yıldan fazla önce Filistin halkının temsil edilmesi hakkında konuşmaya hakkı yok ve bu da sözde Filistin Kurtuluş Teşkilatı'nın da olduğu için de geçerlidir. Ve açık bir hareket? Ayrıca yasal veya yasal bir statüsü yok ve aynı zamanda tüm bu boş isim ve isim toplarının tanınmasını da yeniden onaylıyoruz ama bunu düşünme, analiz ve tartışma şartları altında söylüyoruz ve Oslo sürecine giren herkesin bir hain olduğundan emin olacağız ve bu ajanlar da iyi bir hizmetçi ve bir casus olduğunu ve bu ajanlar da bunu yapabileceğinden emin oluyoruz. Konuya ihanet edenlere ve buradan Jose'nin sözlerine saygı, herhangi bir ilişki, koordinasyon veya yabancı gizemle ilişkisi olan bir hain ve bir casus, durumun doğasında ve aslında bu, ifade doğru ise, örneğin Sahiler'den daha fazla ve kralın daha fazla mülkiyet haline gelmeyecek.

Kuşayan Dr. Moses Hüseyin diyor: Kurtuluş Teşkilatı Kurumu, İsrail'in bu gelişmemiş gelişmelere ilk kez gülerek dirençle karşı (fiziksel ve erkekleri) karşı koyma maliyeti sağlamak amacıyla Batı Yakası'ndaki Filistin direnişini ortadan kaldırma araçlarından biri olarak alındı ve alındı. Filistinli, oynayabilme gücü karşılığında direnme kararlılığını engellemek için bir hakkı ya da varlığına sahip olduğu için kandırılıyor. Direniş ruhunu ortadan kaldırırken, yani güç Filistin halkının temsilcisi değil, direnişi koymak ve gelişimini önlemek için bir işgal kolu oldu.

Masraf hesabı, işgal altındaki bölgedeki askerlerine karşı çatışma maliyetinden daha az Otorite personeline ödenen toplam maaşlar olarak zionist varlık tarafından doğru şekilde hesaplanmış gibi görünüyor. Bu ucube bütçesi. Filistin Otoritesi olarak adlandırdıkları şey İsrail ve Amerika'nın ödediği yardıma bağlıdır.

Bu Filistin lideri sadece Yasser Arafat'ın, yanındaki örgütler, hayırseverler ve onunla ilişkili casuslar ve casuslar'ın bir insana değil. Birisi. Ve sonra kim geldi, ancak kendi kaynaklarım, 2011 yılından önce Suriye'deki varlığından yararlanan birinin Suriye'deki varlığından yararlandığı bir Hamas liderinin kendisi, Suriyelilerdeki Hamas'ın örgütüsüdür, NATO ve Suriye-Suriye-Devlet Devlet'nin en büyük tehdit ve diğer savaş fikri ve Suriye'nin diğer bir savaş fikri ve diğer savaş fikri olan ve Suriye'nin uluslararası fikir fikri ve diğer diğer diğer savaş fikri. Suriye, 1990'larda başlayan ve İran İslam Cumhuriyeti ile bir istihbarat anlaşması ve Suriye Arap Ordusu ile birlikte bu thouf El Esad'ın liderliğindeki şu günümüze kadar evrimleşmiş bir görevdir.

Bu zarara rağmen Suriye, NATO ve zionist hareketiyle bağlantılı refrefrafine altındaki örgütler için dağ sondaj ve itici teslim etmesine rağmen, Suriye onlara zarar vermedi! ? .

Baathi ulusal Suriye, her Filistin ve her Arap'ın gerçeklerden biri olan zionist varlığının damlaları, yok edilmesi ve içeriği için çalışmaya devam etmeyi bırakmadı. Hamas tarafından yürütülen ve Suriyelilere karşı yürüttüğü bir Filistinli, onun yaşadığı ve Kurtuluş Teşkilatı'nda yanında olan Marc Yasser Arafat ve ShaShallah ile birlikte olduğu aynı acı zihniyetten biridir.

Hamas ve Filistin İslam Hareketi'nin büyük bir kısmı, Suriye'den bir devlet olarak hiçbir anlam olmadan olumsuz konumlarını kabul ediyor. Ve sen de bir siyasi sistemisin. Halkım, belki de Arap ulusal meselesinin yanlış okunması ve anlaşılması sonucunda ya da Batı'nın Müslümanlarının genel pozisyonunda Müslüman hareketinin pozisyonunda Filistinli İslam gruplarından etkilenen bir ürün mi? ! NATO da?

Ayrıca yolsuzluktan bahsediyor? Hamas pratikçileri. Gazze'de ve bu konular, Filistin kaotik eyleminin bir parçası olan Hammer Mosa Hüseyin tarafından söz edildi ve Hamas'ın, işgal altındaki seçimlerin girişinden memnun olduğu bir gün içinde Kurtuluş Teşkilatı'ndan bu konuya daha az ihanet olmadığını belirtti. Gazze'de bağımsız bir varlık olan başka bir varlık iki varlık oldu ve davanın işgal olmak istediği gibi tasfiye edilmesi. .

Tüm bunlardan, Filistin halkının bu örgütlere karşı olan öfkesi için, sanırım Uzak Tovan Muharebesi'nden önce var, ama Filistin'in kum kuşağının olduğunu söylemeliyiz. Yabancı işgallerden uzak kum sandaletleri ve yabancıların geri çekilmesi, buradan gelen liderliğin negatiflerinden, oradan halkın ihanetinden ve oradan gelen örgütün sosyal olarak dikişinden daha fazladır.

Kan, şehitlerin ve fiziksel yıkım maliyeti açısından Aksi takdirde, herhangi bir siyasi değişimin hükümet sistemlerine, uluslararası ilişkilerdeki bir duruma veya coğrafyadaki değişim darbesine karşı olduğunu ve sahadaki güç stoklarının bir sonraki şiddet anında bağlantılı olduğunu bilmemiz gerekiyor. Geliyor. Hiç öyle değil, bu sabit ve değişken değildir ve Uzak Toftam'da da böyle bir şey, bu yüzden kanlı şiddet sahnesinin her biri bir zamanlar, sosyolojide sabit ve her türlü bir değişiklik darbesinin tekrarlanan bir gerçekliği.

Coğrafi, uluslararası ilişkilerde, kontrol, kontrol ve nüfuz dengesi, kontrol ve nüfuz dengesinde meydana gelen herhangi bir darbenin olumlu ve tekrarlanan bir andır.

Bu şiddet çok önemlidir. Her türlü türbülasyon durumunda, bu yüzden savaşlar var, yani onunla ilgili bir ölüm durumu var ve aynı zamanda bir değerlendirme de var. Uzak Toftan Muharebesi, insani bir kayıp var mı? Ve yok mu? Cevap evet.

Bin yıllık çocuk da dahil olmak üzere binlerce yaralı ve engelli kişi, inşaat, okullar ve hastanelerin kaybından bahsetmiyorum bile, başta herhangi bir kalkınma planından veya gerçek bir bakımdan uzak bir insana yönelik olarak 15.000 çarşaf ve binlerce kişi bulunuyor.

Ama mevcut, orta ve uzun vadede başka bir kazanç var mı? Cevap evet.

Basit: zionist varlık sonuna kadar ve kaçınılmaz ve hiçbir geleceği ve ihanetlik senaryoları ve onlarla olan ilişkileri yok ve onların ekonomik, siyasi, askeri veya koordinatif anlamsız ya da yararlı hale gelen bir şey yoktur.

İnsanlar Uzak Toftman operasyonunun olumlu etkisini fark etmedikçe, bu dur. İslam dünyasındaki resmi danışmanlık görüş üretim merkezlerinde Lutyal ve cinsel cihazların programlama girişimleri ve olayları izleyen ve takip edenlere göre, dini bir durum olarak whirwhit ve cinsel hoşgörülü bir şekilde çarpışma girişimleri olduğu açıkça görüldü! ? Dini danışmanlık görüş üretimi ve Arap resmi sistemine ve İslam resmi düzenine uygulanması yönündeki merkezler aracılığıyla, bunların hepsi durduruldu ve Taftovan el-Aqqsa'daki Filistinli Arapların zaferinden biri durduruldu.

Bu basınç gelecekte mi geri dönüyor? Cevap değil. Bunun özellikle Filistin olayının gelişmeleriyle ve imparatorluğun çok kutuplu bir dünyaya geçişiyle ilgili küresel olayıyla bağlantılı olduğunu biliyorum mu? Genel olarak mı?

Yani, Filistinli sivillere karşı bir satranın satranç satı mı?

Cevap evet. Filistinlilerin, herhangi bir gelecek ve hareket kapasitesini kaybetmesi nedeniyle, çoğunlukla ölü olarak kaybedecek bir şey yoktu. Bir hayat ve bir hayat. Hayır. Ekonomi ve hayır. Umarım ülkeleri Filistin'deki yabancı işgalcileri izliyorlar ve işgal edilmiş Filistin şehirlerinde tanıklık ediyorlar.

Ayrıca Tovan El Aksa Muharebesi'ndeki Filistin zaferinin bir parçası olarak, 7 Ekim'den önce duymayı, vizyonu ve ilgi sağlayamayan Filistin meselesi yeniden yeniden canlandı ve aynı zamanda bazı Yahudiler arasında bile Arap ve küresel halkın sempatisini sağladı? !

Filistinliler, ülkelerini serbest bırakmak için seventy beş yılı aşkın bir süre beklediler! ? Hiçbir şeyi beklemek için bir şey yapmamıştı ama harekete geçtikleri zaman. Ve hareket. Ne olduğunu gördük ve davada kan. Daha önce de bahsettiğimiz gibi herhangi bir davanın vergisi ya da değişiklik.

Yasser Arafat ve hainlerin stratejik faydası olmayan hamleleri gözden geçirmekte yaptıkları yerde ne yapıyorlardı? Kimse onu hain yapmaya istekli değil mi? Kuveyt Devleti'nin travmatik işgalinden sonra tamamen iflas ve Arap sütünün kaybı aşamasına ulaşan ve Lübnan'dan sonra hiçbir şey elde edemeyeceğini ve Filistin'e örgüt düzeyinde hiçbir şey elde edemediği ve hiçbir şey elde edemeyeceğini ortaya çıkarana kadar. Hayır. Stratejik düzeyde, Hamas'ın Tovan El-Aqsa Muharebesi'ndeki eylemlerin aksine, yukarıda bahsettiğimiz bu önceki hareketin tüm negatif olmasına karşın, gerçekleştiği olumlu duruma övgüler ödemeliyiz.

Dört günlük ateşkes sona erdikten sonra ne? Hayır. Kim bilir bilir mi? Hele de Yahudi dini düşüncesiyle yaşayan zionist varlığında çılgınca varlığı için mi? Kırmızı bir tekerlek doğumunda doğaüstü bir olayla olan bağları ile! ? Yapıyı yeniden inşa etme ihtiyacı var mı? ! Gazze'deki sivillerin Gazze'den Sinaya'ya ihraç edilmesi, Filistinlilerin Batı Yakası'ndan çrdün'e kovulması ve İsrail Filistinlilerinin geri kalanından Filistin'den geri kalan Filistinlilerin, siyanist Devleti'nin hukukunun ve en büyük şekilde devam etmesi ve ve bu nedenle de son olarak devam etmek için devam etmek için ne kadar zor bir şekilde devam etmek amacıyla savaşı devam etmek için Gazze'deki siyanürlükte olan siyali olarak devam etmek için yapılan bir şekilde devam etmek amacıyla yapılan bir şekilde devam etmek amacıyla amacıyla amacıyla devam etmek için devam etmek amacıyla Gazze'deki sivillerin devam etmek amacıyla yapılan siyalityalı olarak olarak devam etmek için Gazze'deki siviller devam etmek için Gazze'nin devam etmek için Gazze'nin devam etmek amacıyla yapılan siyatifüs olarak olarak Gazze'deki sivillerolan siyasiyasetin olarak Gazze'deki sivillerin devam etmek için siyahi'deki sivillerin devam etmek için sivillerin devam etmek için Gazze'deki sivillerin devam etmek için Gazze'deki siviller olarak sivillerin serbest bırakılması'deki siviller hapishaneleri ve diğer diğer diğer İsrail Filistinstinlilerlilerliler-stinliler ve diğer diğer diğer İsrail Filistinlilerin serbest bırakılması ve diğer Filistinli Filistinlilerin serbest bırakılması'den kovulvanı serbest bırakılması ve diğer İsrail Filistinliler ve diğer diğer İsrail Filistinlilerin serbest bırakılması olarak serbest bırakılması olarak serbest bırakılması hapishaneleri olarak ilan edilmesi edilmesi ve diğer İsrail Filistinlilerlilerin devam etmek için yapılan bir şekilde serbest bırakılması olarak serbest bırakılması olan siviller olan siviller ve diğer Filistinlilerin serbest bırakılması olarak, Filistinlilerin serbest bırakılması olarak, Filistinlilerin devam etmek için sivillerin devam etmek için Filistinlilerin serbest bırakılması ve diğer İsrail Filistinlilerin devam etmek için Gazze'den kov'den kovulvanvanı serbest bırakılması'deki sivillerin serbest bırakılması'deki sivillerin serbest bırakılması ve tüm ihlilerin serbest bırakılması'den kovulvanvanlilerin devam etmek amacıyla Gazze'deki sivillerin !

Her halükarda Filistinlilerin kaybedecek bir şeyi yok.

 

Dr. Adel reda 

Bir danışman doktor, sağır ve cömert bir piç.

Arap ve İslam meselelerinde Kuveytli bir yazar.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق