الاثنين، 13 نوفمبر 2023

uzak toftaine o donemde sırada ve gelecekte çok açık bir şey okundu

Makaleler ve görüşler
Uzak Toftaine o dönemde ve gelecekte okunur//D. Bir tatmin olun.
 Kullanıcı değerlendirmesi: // 0
Kötü.İyi. 
13 Kasım 2023 Pazartesi günü 10:56:
D. tarafından yazılmıştır. Bir tatmin olun.
ziyaretler: 40
Dr. Oh. Bir tatmin olun.

 

O sırada ve gelecekte çok açık bir şey okundu.

Dr. Oh. Bir tatmin olun.

Kuveytli bir yazar.

 

Tovan El-Aqsa Muharebesi'ndeki Filistin zaferi, zionist hareketinin sadece günlük bombalamayla masum ve sivilleri öldürme uygulamasına askeri olarak yanıt verebildiği ve altı binden fazla çocuğun ve sayısının her gün arttığı ile birlikte bombalamanın devam ettiği ve altı binden fazla çocuğun ve sayının her gün daha fazla fazla olduğunu belirtti.

 

Dolayısıyla, dünya çapında hıçkırmış acil durum sistemi tarafından bilinen ve görülen Sahra'nın, insan ya da duyguların taşınmadığı ve binlerce başkentten ve Avrupa ve Amerikan şehirlerinden dozda çıkan ve Sahina'nın, hatta olmayan ve ve hatta dışından gelen ve ve hatta olmayan bir şekilde yok edilen ve hatta olmayan olmayan bir güç. United.

 

 Bu, sadece büyük sayıda ve Londra'da sadece 300.000'den fazla insanın değil, sadece 300 binden fazla insanın değil, Ray endüstrisinin tam saflık kontrolü ve kontrol altında meydana gelen ve oradaki haber aktarımı altında meydana gelen ve insan çıkışı da bu ülkenin insan güvenliğinin olduğu için de bu kadar önemli bir şekilde var. ! Tank diktatörlüğünün kontrolü ve kontrolü olmadan olayın gerçek ve kapsamlı bir transferi varsa ne olacağını görüyor musun? "güç" nasıl olacak? İnsan patlaması, uzunluğu ve o zaman bu yerlerde mi uzatıldı? Ve önemli soru da geri dönüyor? Bu ülkelerde gerçek bir demokrasi var mı? Demokrasi, tutarsız ve insanları güç ve karar pozisyonlarına aktarmada başarılı mıdır? Başka bir yerde sordum hayati bir soru mu?

 

Otuz altıncı günde Belediye Başkanı ToVulpha'dan sonra okuduğumuzda şu anda ne var? Ve biz tarafsız değiliz, düşmanlarımızın becerisi ve gücümüzün altındaki direnişin tarafındayız ve onlar da bu sözcükten ve etkinliği farkındalık ve görme durumu için okuma girişimlerinden sorumlular ve "Hayır" için de. Arena, özellikle "Arap iki" olduğu için bağımsızlık ve Arap yükseltmesi ve Filistin'i yabancı işgallerden kurtarmak isteyen Arap-İslam sesinden uzak kalmaya devam ediyor. Eğer ifade sadece yabancı favors ihaneti değil, aynı zamanda zionist hareketinden daha kötüyse, eğer hijyenlerden daha fazla pratikçiyseler ve eğer giysileri ve dilimizle konuşup konuşmaları için ise, çünkü hareketleri yabancı bir spor salonu ve pozisyonları Arap bağımsızlık savaşının pozisyonlarına karşı karşı olduğu için. Tovan El-Aqsa Muharebesi'nin tamamı.

 

Bu bağlamda, Arap İslam zirvesi geldi. Bu, sadece resmi Arap durumunda değil, Müslüman sayısı da dahil olmak üzere resmi İslam durumunda da yer alan bir zirvedir. Ayrıca askeri ve ekonomik güç ve finansal, ticari ve istihbarat ağlarının pozisyonlarında yer alıyor. Aynı zamanda, nükleer bombaya sahip olduğunu resmen ilan eden bir İslam Devleti de dahil olmak üzere, aynı zamanda coğrafi ve küçük bir alanda da dahil olmak üzere, aynı zamanda küçük ABD'nin de yer alıyor. Güvenlik ve aynı zamanda medya kontrolü... Tamam.

 

Yani "Genel toplam". Bu Arap ve İslam Devletleri "büyük". Ve "önemli". Ama toplantısından sonra serbest bırakılmaktan başka bir şey yapamadığı trajedi". İnşaat açıklaması". Bu, daha basit insani duygular, daha basit bir yazar veya basit bir gazetecinin "zayıf" olduğunu temsil eden basında şekillendirebileceği veya yayımlayabileceği bir iş içerir. "Hayır" ifadesini bir yana yana, elli yedi Arap ve İslam Devleti'nin açıklaması seviyesi. "Güç boyutunu" temsil eder. "Bu ülkelerin Toplam" Ve hayır. Asıl potansiyeli var.

 

Biz de şudur: "Bu konudaki talepler birden fazla kaynakta tekrarlanan bir açıklama ve bir medya sitesinden ve "Hayır" adlı resmi konuşmalarda söylendi. Onu dinlemek isteyen var mı?

 

 En basit şeylerden en az biri Sahrani ile siyasi ve ekonomik ilişkileri olan Arap ve İslam ülkelerini çalışmalıdır! ?  Bu ilişkileri donmak için mi? ! İfadeler ve konuşma konuşması hiçbir şeye ve bu "beyazda" yazılı tüm iddialara yol açmayacak. Bu, uluslararası toplum tarafından uygulanmayacak ve saygı duyulmayacak ve açıkça yazılmıştır". Yerel tüketim için". Yerde bir iz ve bir hamlesi olmayacak.

 

Ve böyle de Fasulye. Bu ülkeleri takip etmiyor, özellikle Filistin sorusu "kutsal" tarafında bağlantılı. Ve Allah'ı düşünün. "Köşem". Mohamdy! Nebui'de. Eldarım. Tüm Müslümanlarda, Mised kanın boyutunu ve Gazze topraklarında büyüyen masumların şehit sayısını bir yana yana yana, duvara çarpan zionist askeri kötü makinesiyle birlikte, hepsi insan ve tüm uluslararası hukuktur.  Daha önce de belirttiğimiz gibi, resmi Arap sistemine veya diğer İslam örgütüne saygı duyulmadı ve bunun "Hayır" adlı bir kumaş açıklaması olduğunu belirttiğimiz gibi. Bu, İslam Arap kitlesi olarak bu konudaki gücün ve potansiyelinin boyutunu yansıtıyor ve bundan sonra elde edilen konu "alçak bir açıklama" oldu. Netanyahu'nun ırksal suçlu Netanyahu'nun dilindeki çinli varlıkları hakaret etmek ve incelemek ve uluslararası medya ekranlarında onlara "sessiz kalmalarını" söylemek ve onlara "sessiz kalmaları" demek. Ve onlara aşağılama ve doğrudan elmas harfleri iletmek için, bu da Yahudi-Yahudi müstakbel bir yansımasıdır ve bu unsurlar "Yahudi olmayan" olarak kabul edildiği için tüm insanların köle olması ve Yahudiler için hizmet etmeleri gerektiğine inanıyorlar. Bu bir köle. Yahudilerde, yani Netanyahu. Arap resmi sistemi ve İslam resmi düzeni bu şekilde ele alıyor ve bu sözlerle, suçlu ve yabancı işgalcilerinin sorusu, yaşadıkları ve onları ifade ettikleri ve onları utanmadan, geri çekilmeden veya korku olmadan söylemelerine dair Yahudi dini bir inançtır.

 

Bu bölgeden Taftah Operasyonu ile bağlantılı diğer coğrafi sitelere nakledilerek, Filistin Cephesi'nin gerçeklerini okuduğumuz bir parçası olarak, sözde "Filistin Otoritesi" içinde organize silahlı kuvvetlerin 60 binden fazla Filistinli askeri personelin yokluğunun utancını ve utancını tekrarlamalıyız. Batı Yakası'nda, zionist ordusuna karşı doğrudan askeri giriş ve savaş olmaması ve Gazze çeridi'ndeki Filistinli kardeşlerini destekliyor.

 

Bu iki Krush sahibi çoğunlukla askeri ve aynı zamanda Filistin Kurtuluş Teşkilatı'nın üyeleridir ve bu düşüş sözde "Filistin Otoritesi" olarak adlandırılan "Filistin Otoritesi" olarak adlandırılan bir düşüş devam ediyor. İşgal altındaki Filistin'deki Arap halkımızı temsil etmeye hakkı olmayan yasal seçim hukukundan dolayı resmen bağımsız olan Batı Yakası'nda, fakat çıkışımızın detaylarına girmeden, siz silahlı silahlı olarak, Gazze çeridi'ndeki Filistin halkınızı savunma mücadelesinden silahlı silahlı olarak mı? Yolculuğun nerede? Kandan nerede? Kız kardeşlerin nerede? Filistin ülken değil mi? Yıldız "adam" mı? Yoksa başka iki şey var mı?

 

Soru da tekrarlanıyor ve bunun 2 milyon ve 200 binden fazla Filistinli olan Meksika'a da söyleniyor. İsrailliler mi? 1948'de, ülkenizi nereden serbest bırakıyorsunuz? Bu çene bir vagon mu? Altı Filistinli mi? Yoksa ihanete, istihdamdan ve yabancı işgalcilerin hizmetinden ve düşmesinden ve çinlilerin slaSlaslave kuyruğunda yaşamaktan mı memnun oldunuz? Chining'in kalıntılarından yiyen domuzların hayatında mutlu musun? Bunlar bu coğrafi işaretler ve konuşma için mutlak değil, herkese karşı genel değil mi? Ama haksızlık bu soruların tutulması ve tarihi bu geçersiz geçersiz kılmaya ve onlara kendi ülkeleri Filistin'i vermek için haksızlık etmeliyiz.

 

Dolayısıyla, Lübnan Cephesi'ndeki gelişmelerden bahsedeceğiz, coğrafi cephede devam eden askeri eylemlerle 70'den fazla Shahida'yı sunan bir pozisyon olan Lübnan Cephesi'ndeki gelişmelerden bahsedeceğiz, aynı zamanda İran bölgesindeki İslam Cumhuriyeti ile yakın tarihli ilişkileri, güvenlik ve istihbaratında "hayır" olduğu ve "hayır" olduğu İran topraklarındaki son zamanlarda yaşanan gelişmelere de yönetiliyor. İslam Cumhuriyeti'nin Lübnan askeri güvenlik örgütü bu Lübnan'ın bu askeri güvenlik örgütü stratejisinden çıkıyor. Lübnanlı bir örgüt. İslam Cumhuriyeti'nin şu anda "dağılımlı" olan planları tarafından yönetilmektedir.  Ulusal durumunda, Khmani'nin kendini "kapsamlı bir İslam turizme" soktuğu zaman günlerine başlayan İslam sloganı. Ve "büyük bir parti" olarak. Filistin'in sorununun giysi, ekseni ve temeli olduğu Arap bölgesinde şu anda orada olduğunu görüyoruz". "Yerel İran Ulusal İlgi" içindeki bu İslam kesintilerinden azalt. Arkanit'te ve oradaki askeri istihbarat gücünün yönetimi planlarında ve burada, turturnelerini genişletmek ve yerel ulusal ilginin dışında hareket etmesi gereken İslam embriyolarıyla çelişkilidir ve bu, Lübnan askeri Cephesi'nin daha büyük, kapsamlı ve daha güçlü seviyelere kadar uzatılması yönündeki talebiyle tutarsızdır, tarihi sekreterlik "ilk günden beri yapılmış ve hareket edilmiş bir ön olmasına rağmen". Ancak gelişmelerin İran ulusal çıkarları, oradaki yönetim sisteminin planı ve ifade edilecekleri takdirde düzeltici gündemleri tarafından yönetildiğini tekrar belirtiyoruz.

 

Ancak şunu söylemeliyiz: İslam Cumhuriyeti İslam Cumhuriyeti'nin bu Lübnan askeri örgütünün yanı sıra diğer Filistinli askeri örgütlere para, silah, eğitim, teknoloji transferi, üretim, destek ve bu konu kesinlikle "olumlu" olduğu doğrudur. Ama hala İslam Cumhuriyeti olarak beklenenin bir meselesi değil. Hayır nerede yok. Direkt bir rol var. Bunu, daha önceki medya propagandası ile muazzam askeri yetenekleri ve zionist varlığını silme becerisi hakkındaki tüm medya propagandası ile mi? !

 

Tek yaptığı İslam Cumhuriyeti'nin yaptığı tek şey, "koştu". Taftvan El-Aqsa Muharebesi'nden sonra ilgili alanların birçoğu, ancak "kendisiyle" savaşta hareket etmediler. "Doğru". Ajan'dan geçiyor. Bu şekilde ve orada ifade doğruysa, belki de "alarm" budur. Amerikalı mı? Ya da İran yerel ulusal faiz hesaplarında bahsettiğimiz gibi mi? Askeri subayın suikastından sonra olduğu gibi". Slimani mi? Bu, diğer yerlerde analiz ve okumada yönelttiğimiz bir konu.

 

Ancak Lübnan Askeri Teşkilatı Başkanı Hassan Nasllallah'ın Lübnan Cephesi'ndeki askeri gelişmelerle bağlantılı olduğu zaman "sahada gelişmeler" ile bağlantılı olduğunu aydınlatmalıyız. Neler oluyor? "Fırlatma" tarafından yapılan mektupların dışında. Hassan Nasrallah'ın dediği toplu saldırı: " Mevcut savaşta olan politikamız, kimin yaptığı, kimin spesifik ve böylece gözler yerde kalmalıdır".

 

Bay Hassan Nasllallah'ın konuşmasında "yanlış bir zihniyetin" devam eden ihtilaf yönetim sürecinde olumsuz ve zararlı bir durum. Bay Nasrallah'ın dediği gibi, Far Tovan Muharebesi'ne düşen yanlış fikir ve bu fikir değişmelidir: "Bu savaşı işleyenler, karar verenler ve sulananlar ABD yönetimi ve tüm baskı Amerikalılara yönlendirilmelidir".

 

Bay Hassan Nasrallah bunun yanlış olduğunu ve doğru olmadığını ve onu tanımanın önemli olduğunu bilmeli ve Bay Hassan Nasrallah'ı tek başına "Başkan" olarak değil. "Lübnan güvenlik askeri örgütü". Sahiyoistlere karşı doğrudan, sürekli ve devam eden askeri çatışma içinde, fakat topraklarımızın istilacı ve işgal edilen zionist hareketine karşı olan olan kimse bile.

 

Bunlar bilmek zorundadır: zionist hareketi Amerika Birleşik Devletleri'nden biridir, tam tersi değil".

 

Irboanian'ın Türk tarafında "zayıf" bir "zayıf" vardı. Ses medya pozisyonlarında, ancak Gazze'deki masumlara karşı katledilme ve kaçırılma makinesiyle, şu anda hükümet iktidardaki Irboans'da çeşitli ses ifadeleri var ve bu iki Rangan'ın hareket düzeyinde ve aslında "Hayır" seviyesinde farklılıkları yoktur. Daha önce, ırkçı Türk durumunda ve zionist hareketiyle tarihi eski ittifakları ve Zionist hareket ile askeri, ekonomik ve güvenlik ilişkileri ve Araplara karşı zengin Amerikan istihbarat koordinasyonu ile birlikte olduğu için daha sonra bir fark olmayacak.

 

Nemli bir varlıktır. Bölgedeki son ırkçı hamle ve Güney Afrika'nın "eski" ırkçı devleti gibi Sahyalılar ile yakın bir müttefiktir. zionist varlığının bir müttefiki ve destekleyici, çünkü diğer farklı farklı şekilde ortadan kaldırmak ve yok etmek isteyen kanlı nefret hattına doğru hareket ediyorlar.

 

Alçakgönüllülük temelinde bulunan ırksal hakem sistemi, zionist varlık askeri, istihbarat ve Minna ile resmi ittifakın yanı sıra yanında milyarlarca dolarlık bir dolarlık bir şekilde, aynı ve aynı şekilde kabul edilmesi ve aynı olarak kabul edilen ticari ticaret ve çevik-çelişkisi olduğunu ortaya koymamız gerekiyor. Bu Irby-Jordan durumu, iletişim içinde konuşma, pijamalar ve gürültü durumudur. Bu konuyu bilmek, anlamak ve bilmek için zihinlerini düşünmek isteyen ve bu konuyu anlamak isteyen bir konuşma durumu.

 

Farklı cephedeki Uzak ToVD'den sonra şu anda okuduğumuz da bu, ne olacak?  Hayır. Birisi ne olacağını ve ne olacağını biliyor? Ama bildiğimiz şey, Arap-zionist ihtilafının durmayacak ve savaşın önümüzdeki günlerde ne olursa olsun devam etmesi ve devam etmesi.

 

Dr. ADEL REDA 

Bir danışman doktor, sağır ve cömert bir piç.

Arap ve İslam meselelerinde Kuveytli bir yazar.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق