الاثنين، 6 نوفمبر 2023

sabit ve variarias arasındaki eksenli katler

Sabit ve variarias arasındaki eksenli katlar

Dr. Oh. Bir tatmin olun.

Kuveytli bir yazar.

 

Uzak Tovan sürecinin başarısı "vakfı" vurmuştur. İşgal altındaki Arap Filistin'in topraklarındaki zionist varlığının varlığı, özellikle de "zionist varlık" nedeniyle, kolay değil, basit değil, basit değil. O çarpıtılmış bir yaratık. Ve doğal olmayan bir çanta sivil olmayan bir askeri üssünde. işgal altındaki Filistin Devleti büyüklüğünde bu konu tüm "adanmış" gözlemciler üzerinde. Medyada ve basında konuşan ve bunu tekrarlayan, bu gerçeği Arapça zihinte "sabun" medyasından uzak bir şekilde kanıtlamak için. zionist varlığını "heeth" şeklinde tanıyan hain. Sınırı İsrail olarak adlandırırken. İşgal altındaki Filistin şehirlerine "İsrail" olarak adlandırdığında mı? ! Bu da Araplar ve rüyalar için açık bir ihanettir. Bu şekilde olmasanız bile, "Bırakın" diye bir haber ver. Sözüm Casti. Ve "benim saldırısım". zionist varlığına karşı, bu yok. Bir "itiraf" olduğu sürece bir şey demek. Bu şekilde ucube da böyle. Uydularım ve bu sabah önemli ve önemli ve ve Dünya Bahar Chague İttifakı, "Hayır"ı anlıyor. Sesli ve hayır. Medya gürültüsü, istedikleri şey Arap teslim olmak ve tam yenilgi ve "tanıma" elde etmek. Korktukları şey, onları güvenlik, askeri ve ekonomi alanında etkileyen herhangi bir gerçek cidden ve her somut harekettir. Bu da El-Aqqsa Tovan Operasyonu'nun yaptığı şey. Ayrıca herhangi bir İslam kültüründen de korkuyorlar. "pra". Ya da ulusal ve ulusal ve ulusal ve "gerçek bağımsızlık" için bir ulusal ve ruhi teoriler. Yani, herhangi bir "teori". "Gerçek". Arap Birimi "kaygılanıyor". Onlar için ve "bilimsel teori" de. "Slogan" değil. Bilimsel teorinin "darbe" yaptığı birim için. Aslında, siyasi, ekonomik, güvenlik ve askeri, ama "Haikler". Birim'in Nazik tecrübesinde meydana gelen ton, heyecan ve kurguya doğru ilerliyor. Bu da büyük bir detay meselesi ama medyaya dönmek için, miramid medyasındaki gürültünün yabancıların ve işgalcilerin aldatıcı istihdamının kuyusunda bir düşüş olduğunu ve bu düşüşü "Hayır" olduğunu doğruluyoruz ve teyit. İşçiler ayrıca bu tür bir kanalda yayın kuruluşlarından, muhabirlerden ve teknik bir kadrodan da dışlandı.

 

Yani Filistin direnişine "sosyal" keskin bir şekilde isabet etti. Bu ameliyattan sonra gelen zionist varlığına karşı, zale. Hiç de bu, Uzak Toftan operasyonunun bariz sonuçlarından biri ve bu da "sağlam bir gerçeklik" haline geldi. Bugün, yarın ya da sonra zamanında ulaşılacak ve "vables" dışında her şey. Buradan ve oradan gelen olayların ve zaman gelişmelerinin ayrıntıları, ancak "sabit". Bu gelmeden sonra, Arap Girişimi ve yabancı işgalcilere yönelik saldırının başarılı planlaması, ancak Ekim 1973 savaşında gördük ve burada "sabah ve Dünya Hızlı Hızlı İttifakı'nın en büyük dehşeti, ancak bu sabreden uzak değişkenleri okumaya çalışırsak, soru da dahil olmak üzere:

 

"Changing"ın nereye gideceğini bilen biri var mı? Mevcut durum askeri ve Mwani mi? Cevap yok. Bilen biri var ve ben de "Değişmek" hakkında konuşuyorum. Sabit dışında. zionist varlığının kaçınılmaz ortadan kaldırılması ama değişkenlerin okunduğunda, bunun "hayır" olduğunu kabul etmeliyiz. Birisi ne olacak olacak.

 

 Diğer soru ise "değişkenler". Olay mı? Amerika Birleşik Devletleri, Fransız, İngiliz ve Alman donanları Akdeniz'de deniz sanatı olan tüm bu askeri ve filoları neden var? Tüm bunlar sadece işgal altındaki Filistin Arap Devleti'nin topraklarında kurulan zionist askeri üssünün gücü için mi? Ya da bir "iş" var. "Oldu" için. "Akmath". "Eski" senaryoları uygulamak için. Dünya Ruhu'nda, yani "istihdam"dan olduğu gibi. 11 Eylül'ün Irak'ın işgal operasyonunu hızlandırması için mi? Bu önemli bir sorunun değerlendirilmesi ve incelemesi gerekiyor mu?

 

Bu yorumlardan biri mi? Lübnan İslam Cumhuriyeti'nin Lübnan İslam Cumhuriyeti'nin dışına ayrılmaması nedeniyle " Nişan Kuralları" Daha önceki nişan kurallarından geliştirilen çeşitli yeni nişan düzeyleri mi?

 

"garanti" bir yokluk var mı? Bu Lübnan örgütünün liderliği var mı? Ve hayır. "teyit" liderliği olarak var. "On"da "On"da. "Enter". "Tam". "Askeri, Mali ve zekam". Ordusunun İslam Cumhuriyeti'dir. Bölgesel askeri savaşta İslam Devrim Muhafızları, bu yüzden çatışma sadece "nişan kuralları" içerisindedir. Old, "gerçeklik" uyguladığı yerde. "şablon" böyle bir şekilde. Askeri eylem kim?

 

Bunun cevabı nedir? Hayır. Biliyor musun?

 Ve her durumda ki, tüm analitik sözcüklere ve sorulara rağmen, gün boyunca Lübnan sınırları üzerinde devam eden askeri eylemler ve açık bir cephe var ve "Lübnan" şehitleri var. Filistin için iki balkabağı 60'ın üzerinde Shahid'e ulaştı ve bu askeri düşmanlıklar "doğrudan" başlıyor. 8 Ekim'den bu yana, Arap cephelerinin geri kalanı olmaması nedeniyle.

 

Bu Lübnan Arap Cephesi kan ve şehitler sağlar ve doğrudan askeri eylemler istihdam eder, uzaylılar, kadın savaşçılar ve sosyal medyanın tam teşekküllü konuşmacıları, hepsi "insan katları" idi. Onların değeri ve hayır yok. Ve "hayır". Lübnan ve Filistin'deki Arap ve İslam meselesi hattından bahsedenler için çok önemlidir.

 

 Gazze çeridi'nde yaşayan 60 bin silahlı Filistinli askeri personelin yemekten başka bir şey olmadığını, Haç ve Gazze çeridi'ndeki halkının her gün kesildiğini ve 2 milyondan fazla stinliyist milliyetli 200.000'den fazla Filistinstinstinliyi "Hayır" olarak görmemiz utanç verici ve utanç verici ve utanç verici. Onlar ülkelerini serbest bırakmaya mı gidiyorlar? Ve hayır. Her şeyin nerede olduğunu biliyorum. Bunlar savaştan mı? Bizimle mi yoksa bize karşı mı?

 

Bu devam edecek ve "sabit" arasında devam edeceksin. "kaçınılmaz viller"de. Ve "Odalar". Vakit anları, trajik bir Arap gerçekliğinde yaşıyoruz ama Arap halkı olmak zorunda olduğumuz açık. Tüm ulusal coğrafi olarak "gerçek" bağımsızlık yapmanın tüm yollarının farkında olmalı. Ve kentsel durumun gerçekliğimize tanıtımı, bunların tüm yolları Arap Birliği endüstrisindeki hedeflerdir. Yapılacak bilimsel bir teoride ve birleşik bilimsel tek kişilik bir kültür oluşturulması "coğrafi olarak mahremiyet" olarak adlandırılır. Hele de Araplar olarak biz. Ve İslam Diin'de "kural" olarak da "bir kural" olarak. Ben başlıyorum.

 

Bu, Arap bölgemizden gelen zionist varlığının silahsızlaştırılması ve yabancı işgalcilerin kovulması için kaçınılmaz olarak sabit olan erişim hattında gerekli en önemli değişkenlerden biridir ve daha önce olduğu gibi değil.

 

Dr. Adel reda 

Bir danışman doktor, sağır ve cömert bir piç.

Arap ve İslam meselelerinde Kuveytli bir yazar.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق