الثلاثاء، 7 نوفمبر 2023

Uzak yakalı, gerçek bağımsızlık arayışında


Gerçek Arap bağımsızlığı doğrudur. Yerde değil, yok. Arap resmi özgürlük sisteminde bulunmaktadır. Harekette, karar verme, çünkü dış kısıtlamalar var. Bunu yapmalarını engellıyorsunuz ve ulusal bölgesel ülke rolü oynamalarını yasaklıyorsunuz. Salim ya da kitlesel ulusal ve birleşik hareketler ve ne yazık ki Amerikan İslam geldi. Arap bölgelerimizde bir karica yaratmak için. Ulusal mahremiyet ve Arap olarak çıkarlarımız arasında. Bizim bölgemizde ve orijinal İslam dini arasında. Sosyal Bilişsel. Kültür Medeniyet üreticisi. Kampüs aracılığıyla yabancıları işe almaktan çok uzak. Amerika, yabancılarla hareket etmek için Dünya Ruhu ile bağlantılı olarak kurulmuştur. Amerika'dan vazgeçiyorsun. Boş konuşmama olan çıkarları, ekonominin, kültürün ve eğitimin bireysel ve toplum düzeyinde olan gerçeklik, kültürün ve eğitimin ve bireysel ve toplum düzeyinde olan bağımsızlığı alanında değildir.

Amerika'dan böyle vazgeçiyorum. İslam'a karşı Koranian. Hayır. Hala buradan çıkıyor ve Arap spiral durumuna isabet ediyor ve gerçek bağımsızlık durumu geç. Arap bölgelerimizde gerçekçi bir yaşam kültürü endüstrisi aracılığıyla doğmak ve patlaması gerekiyor. Arap ulusal mahremiyeti normaldir çünkü Arapça yaşayan ve konuşan Araplarız, bunlar bizim topraklarımız ve bölgelerimiz, topraklarımız ve bölgelerimiz, İslam dinimiz Arap ve İslam dinimizin ulusal vatandaşı, eğer ifade bir bilgi dili craft ise Arap'dır. Karikatür kültürü yayımlanmıştır.

Arap olmalıyız. Gerçek bağımsızlık endüstrisinde hareket edelim. Dünya'nın zionist hareketi tarafından önde görülen ve yönetilen Dünya Spawi Tague İttifakı'nın etkisinin aksine, güvenlik, askeri, ekonomi, düşünce, kültür, bilgi, eğlence endüstrisi ve yönetim ve kontrol sistemlerindeki ticaret ve Tanrı'nın-Khmani'nin serveti, Amerika Birleşik Devletleri'nin büyük bir şeytansı tanımla yanlış tanımlanmıştır. Ve küçük şeytanlı zionist varlıkları. Uzak Tovan operasyonunun zaferinden sonra yaşananların bizi öğrendiğini ve denklemin zionist varlığının en büyük şeytan olduğu bir ters olduğu ortaya çıktı. Karar alma, egemenlik, nüfuz ve düzen ve Amerika Birleşik Devletleri ve geri kalanı için bir şallio. Dünya Spnezonal Tajik İttifakı'nın ülkeleri.

Belli ki bu bir açık. Arap resmi sistemi ve yaşam döngüsünün tamamlanması ölüme ulaşılması halinde ve bu, özellikle de tek kutuplu bir dünyanın imparatorluk geçişiyle, özellikle de bu kadar ve orada darbenin patlak vereceği ve tüm Arap bölgesi yeniden yapılandırılmak ve bu turtan çıkmak isteyen ve bu turturturdan çıkmak isteyen Arap bölgesinde yeni bir darbe yaşanmaya başlayacak. Kurumlar olmak ve gerçek bağımsızlıkla ilgili olarak, kontrol, nüfuz ve gerçek bağımsızlık ve karar özgürlüğü ile ilgili olarak gerçek bağımsızlık yaşamak kaçınılmaz olarak, birikmiş tutarsızlıklar durdurulacak ve kaçınılmaz olarak beklenen değişimden uzaklaşma ve Uzak Tovan sürecinin bu şekilde hızlanması ve ülkede ve dünyada dünyada hareket eden bir değişim süreci.

Bu çatışmalar, özellikle özellikle Dünya Razon Rapid Sistemleri'nden kontrol edilen eski uluslararası ticaret hatlarının iptal edilmesi ve zionist varlığıyla birlikte, yeni zihinli bir devlet tarafından yeniden zihniyetli bir güç olacak ve yeni ülkelerin haritaları ve yeni konumları olacak. Yeni isimlerinin ne olacağını biliyoruz? Kim hükmedecek? Kültürel ve kültürel değerler, dini bağlantılar veya uluslararası nüfuz sistemi altında, herhangi bir sistem altında ilişkilendirilecek mi?

Tek yapmadığımız bu. Onu tanıyoruz ve hayır. Bunun ayrıntılı geleceğini okuyabiliriz ama şöyle diyebiliriz:

Dünya değişecek ve Arap bölgelerimizle ve insan olarak yapabileceğimiz şeyler olacak. Mevcut ülkelerimizin kurumlar ve idari konumlarını tanıtmak, birleşik Arap milliyetçiliğini bir şekilde, entelektüel ve teoriyle yaşamak ve aynı zamanda düşünce ve yaşamın temeli olarak zihinlerimizde İslam dini ile hareket etmek için. Ve o ikili bilişsel. Bu da bizi bireysel ve toplum düzeyinde kendi kişisel kişiliğimiz haline getirecek. Arap halkı olabileceğimiz. Yaklaşan küresel uluslararası imparatorluk darbesiyle karşı karşıya olmak için, zayıf, sefil, fişek, zayıf ve dürüstlük, savunmasız ve dürüstlük de dahil olmak üzere tüm dünyayı etkileyecek.

Profesör Abdelwab'ın geçmişi. Araplar neden hassasiyetlerine ve onurlarına ulaştılar? Ve kendilerini kurtarmak için seçenekleri var mı?

Her bölgedeki bölgesel sistem, ortak tehditlerle veya zorluklarla karşı karşıya olan bir grup ABD'ye dayanır ve bu nedenle, diğer arkadaşlar ve düşmanların diğer aktörlerine karşı çıkarları için stratejiler ve eylem programları geliştirmeye dayandıkları bir kimlik veya vizyonla toplanıyor. Bu şekilde, Arap bölgemiz dışında Batı ve Doğu'da ve dünyanın tüm kıtalarında bölgesel sistemler ve kümeler yapıldı.

Bağımsızlık nedeniyle Arap Hükümetleri, özellikle de Britanya'nın, bir karışık Arap sistemi olan büyük sömürge güçlerinin desteğiyle, Birlik'in dil, din, tarih, zenginlik ve çıkarlardan oluşan tüm bileşenlerinin bölgesini kurdu. Yüzyıllar boyunca sömürge Batı Güçleri tarafından sona erdiği bir Arap-İslam imparatorluğunun bir parçası ve Arap Devletleri Birliği denilen zayıf bir bölgesel örgüt olarak adlandırılan bir parçası olmuştur. Taç ile arasında garip bir denge dikmenin yanı sıra.

 

Teoride, geçersiz Arap sistemi, zorlukları ele almak için açık bir vizyon ve gerçek bir strateji ile gerçek bir Arap sistemine dönüşebilirdi, eğer hükümetler daha iyi okuma ve halkı ve siyasi kararlarına sahip olsaydı, ancak bu, insanların dışlanması, Arap'ın ve Arap'ın koposluğu, onların ve Arap'ın temel bir nedeni değildi.

Bu nedenle Araplar sadece bu dengesizlikleri ele almak ve tüm Arap halkları için stratejik bir temel üzerinde düşünmek için derin nedenlerini yapabilecekler.

Hukukun üstünlüğü, kurumların, şeffaflık ve kalkınma inşa edilmesi ve toprakların Arap-federal bir devlet için asfalt yoluyla hükümetlerinin reformu ve yükseltilmesi olmadan Araplar için bir gelecek yoktur.

Arapların geleceği sadece gerçek üretken kurallar kurarak ve her Arap toplumları için her Arap mallarını okyanustan Körfez'e kadar her Arap toplumları için tüm sınıflar için kullanarak kullanarak, tüm Arap mallarını kullanmaktır.

Aynı zamanda Araplar için sadece insanları dil, din, tarih ve medeniyet kimliklerini koruyarak, Arap toplumlarının, kurumların ve politikaların güçlendirilmesine kadar tüm bu yumuşak özelliklerinde doğal güç kullanarak kullanarak de bir geledir. Barış ve Arap dili, bu bölgenin ilerlemesi ve dünyanın geri kalanı ile işbirliği köprüleri nedeniyle göz ardı edilemez grulardır.

Arapların geleceği, şüphesiz zionist Devleti ve ırkçı ve genişletici politikalarının yanı sıra küresel sermaye egemenliğinin tüm politikalarını tanımlayarak. Buradaki Araplar, sadece sorunlarını daha iyi savundukları takdirde, dünyanın dört bir yanındaki müttefiklerini ırkçılık ve egemenliğe karşı bulacaklar.

Arap resmi sisteminin, Gazze çeridi'ndeki masum insanlara karşı işlenen vahşi ırksal tabanlı suçların önünde hayal kırıklığı ve başarısızlığını örtbas etmek ve yüzey tabanlı ses verileri bile çıkarmaması için de talihsizlik. Sen zehirlenmıyorsun ve... Hayır. şarkı söylep şarkı söyle. Hayır. Kayıp bir itibarın yerini almak için. Ve bir emniyet yok. Bu şekilde yapamıyor. Ve toplam kayıp bile. Küresel Ruh sisteminden gelen tekrarlanan denklemlerin ortası.

Bu Arap resmi sistemi artık Dünya Razon Spoui Goate sistemi için sadece fakülte personeli ile propaganda durumunda yararlı değildir. Bu Dünya Spawi-Rabi-Kabinesi, bu başkent arasında bir mekik yaptı ve zionist varlığı arasında hareket etti ve Filistin'deki Arapların öldürülmesini, çocukların tasfiye edilmesi, kadınların ve katledilen erkeklerin roketler ve füzelerde öldürülmesini desteklemek için, Arap başkentlerinde utanmadan ve değil olduğunu söylüyorlar. Uzun ve hayır. Korkarlar ve hayvanları kendi merkezli ve sharia-Arap-Arap-designable-in-Arap-Arap-tarihlarında hayvanlar tarif ediyorlar. Gazze çeridi'ndeki devam eden ve uluslararası olarak idam edilen beyaz fosfor ile birlikte öldürülen çocuğun şehitleri bile, çocuk şehitlerinin altı bin aylık çocuğa ulaşmsa bile, Dünya Rabi İttifakı'nın bir insan duygusunun hassasiyetini umursamadığını ve hatta medya yorumunu bile önemsediğini ve özellikle de Arap sisteminin resmi bir bakış ve ve özellikle de de Arap sisteminin resmi bir bakış açısından değil.

Profesör Hassan Shakr'dan bahsediyor. Bu açıdan: savaş savaş saldırganlığın işgalcisine karşı bir savaş değildir; aynı zamanda etnik temizliği ve Avrupa ve Batı güçlerinin kamu desteğiyle bağlantılı olduğu dış eylemleri haklı çıkarmak için adanmış bir propaganda. ABD ve siyasi Avrupa, 7 Ekim 2023'ün ilk anının yoğunlaşmasına başlayan saldırganlığın itilmesini kabul etti ve sahnenin Filistin direniş saldırısının açık askeri hedefinden uzak uzak bir şekilde lekelenmesini kabul etti.

Savaş, savaş saldırganlığının işgalcisine yönelik bir saldırı değildir; aynı zamanda etnik temizliği ve Avrupa ve Batı güçlerinin kamu desteğiyle bağlantılı olduğu dış eylemleri haklı çıkarmak için adanmış bir propaganda da. ABD ve siyasi Avrupa, 7 Ekim 2023'ün ilk anının yoğunlaşmasına başlayan saldırganlığın itilmesini kabul etti ve sahnenin Filistin direniş saldırısının açık askeri hedefinden uzak uzak bir şekilde lekelenmesini kabul etti.

Her gün sivil kurbanların bu baskılarının tam yönetimi - çoğu da, Gazze'den gelen Filistinli gibi - bu insanların cephaneleri canavar olarak kullanan insancıl bir propaganda ile birlikte, hepsi de çocuk ve kadınlardır. Ya da insan hayvanları. (Jaiut Adam), soykırımı haklı çıkarmak için klişetipik bir trick. Bu, çoğunlukla aşırı seçmenler seçilen uzun ırkçı işgal hükümetinin, Arapların ölümü gibi aşırı seçmenler tarafından karıştırdığı anlamına geliyor. Geram için, medeni dünyayı boşalttın. Batı başkentleri bu yapılandırmadan sonra, başlangıçta bu yapılandırmadan memnuniyetlerini dile getirdiler.

ABD ve Avrupa İsrail'in agresifliği ile sınırlı değildi, siyasi ve askeri desteğiyle sınırlı değildi ve siyasi ve medya platformlarındaki işgal propagandasının içeriğinin ve tanıtımında yansıdı. Bu Batı'nın pervasız durumu, İsrail'in eğlence ve tanıtım teşhisi koyarak İsrail propaganda çabalarını değiştirmiş ve İsrail kaynağı, Beyaz Saray ve Avrupa Birliği'nden başlayan önde gelen siyasi platformlara bulut bir şekilde sahte ve saf materyaller aldı ve profesyonel veya etik engeller olmadan yüksek profilli ve potansiyel Batı medya medya tarafından sağlanmıştır. Bununla birlikte, sahte materyallerin aşırı tarafsızlık propaganda getirdi ve onlara büyük bir iftiraya uyguladı; bu kozmosmuglar web sitelerinde ve içeriklerin incelemeleri ve kopyaları ile birlikte bir dönemde geldi. Yanlış iddiaların ve yanlış materyallerin tanıtımı, örneğin Batı yetkililerinin savaşta düzenlediği basın toplantısında gösterildiği gibi, Avrupa ve Batı medyasında istifa, apartman ve itiraz dalgası, yanı sıra Filistin halkına karşı propaganda propaganda propaganda yapmayı reddeden hükümet ve uluslararası sitelere yol açtı.

İki blogger nüfuslu işgal supperları, Gazze çeridi'ndeki vahşi katliamların her gün devam ederken, göz ardı edilerek düşerler ve bu zulümlerin net bir sorumluluğunun işgal tabanının beraat edilmesiyle birlikte yer alıyor. Dünya ve bazı halkları, soykırım ve etnik temizlik programını engel olmadan yolunun sürdürülmesi için bir zaman çerçevesi veren sözlü bodrum sanatlarını nasıl kullanacaklarını da görüyorlar. Avrupa, dış politika temsilcisi Joseph Borel'i ifade ederek, serbest düşüş yolculuğunun sadece ilk kaybı olan dış politika temsilcisi Joseph Borel'i ifade ederek ahlaki otoritesini kaybetti.

Dünya Razon Chague ve Zionist hareketi, ağlayan medya konuşmaları aracılığıyla kötülüğün iyi bir şekilde döneceğine ve doğal insan vicdanının durumuna dönüşeceğine inanan ırkçı şeytanlı bir şeytanlık ve saf bir durumdadır.

Bu iblis altında, tüm dünya, Sahina'nın İngiliz Hükümeti Başbakanı Sonak'a karşı ırkçı bir sahne ve açık bir eğlence gördü. Kızılderili bir etnik olduğu için uluslararası ve küresel medya ekranlarının önünde hakaret edilen, yakılan ve küçük düşürülen kişi. Ve Dianey Hindu. Ve Sonak için de iyileşmedin. Kişisel tekneleri bir servettir. Pozisyon yok. Cephede. İngiliz hükümetinin başında ve hayır. Medya ve kendini söylediğinde tekrarlanan konuşmaları, kendisini İngiliz ve Saksonya olarak olarak gördüğünü düşünüyor:

Bizim gibi olmak istiyorlar.

Kendi kendimiz olmak istiyorlar mı? ...

Ve bunu bilmeyenler için bu sözler her zaman tekrarlandığı bir kelimdir. İngiliz muhaliflerden ikisi, olmayanlar için yüksek ve nüklıklı olarak ifade etmekte haklı. Bu milliyete sahipler! ? Bir yandan da, diğer yandan da aynı zihini olan ve birbirlerinin de aynı zihinleri var. İngiltere'deki türler dünyanın kendileri olmak istediği için doğru değil!

Hiçbir vücut senin gibi olmak istemez.

Kimse kendiniz olmak istemez.

Ve... Hayır. Birçok ayrıntıya girmek istiyorum ama Sonak ve İngiliz yönetim sisteminin İngiliz yönetim sistemi tarafından emrettiği gibi ve İngiliz yönetim sisteminin de kloruna salgını sırasında İngiliz halkına ve Kuveyt Eyaleti'ndeki sponsorlarına duyurulan yayınlanan belgelerde. Herhangi bir yardım, bakım ya da destek istemek için ülkelerinin Kuveyt Büyükelçiliği'ne mi gittiler? ! Ve parayı Kuveytli'den almak zorundalar ve almamları gerekir. Bundan korkuyorlar mı? ! Fakirlere yardım eden, İngiliz sistemine karşı tarihi bir utanç, kayıtlı, belgelenmiş ve belgelenmiş bir Kuveytli yardım yardım etmek için gidebilirler. Hayır. İnsanlık tarihinde bir ülkeden Birleşik Krallık dışında onları solmasını isteyen bir ülkeyi tanıyorum mı? ! Dünyanın beşinci ekonomisi mi? ! Ve... Hayır. Dünyada zengin bir ülke ve Wells bölgesindeki halkı olduğunu söyleyen bir ülkeyi tanıyorum. Hayvan yiyor. Yaşamak için mi? ! Ve... Hayır. Dünyada resmi bilgi biliyorum. Kişisel temizlik ve su kullanımını azaltmak için ulusal ve ülkenin sevgisini mi? ! Bu iddialar resmi medyada ve haber bültelerinde yayınlanıyor mu? ! Ve liste uzun, dünyanın İngiliz olmak istediğini kimin söylemesi için sona ermez. Ve seni imtiyaz edilen, küçük düşürülmüş ve kişisel itibarını kazanmayan, sarhoş, aşağılanan ve aşağılanmanın yuttu ve seni oldu. Köle ev sahibi olarak çalışıyor. Ve zionist ırksal suçuna hizmet etmiyor ve eylem cephesi olarak kabul edilmesi için de değil. İngiliz iktidar sistemi için işlevsel, ancak bu, Sonak'ın itibarını kazanmayan resmi İngiliz medyasından veya İngiliz yönetim sisteminden bahsetmek için bir saygı kaynağı ödemedi. Başbakan'ın pozisyonunda! ?

Bu, iki blogger tarafından bu ülkenin yasası altında iki blogger tarafından görüldüğü ırkçılık gibi, Uydular bize, Müslümanlara ya da Hristiyans nasıl bakıyor? ! Cevap, halkın içinde, zahmetli Arap halkını ve kameranın önünde yapılan Arap resmi düzenine teslim edilen Arap halkını duyduymuştu. !

Dr. Ndim Batar şunları söylüyor: "Amerikan ideolojik siyasi sisteminin doğası bunu önlemek nedeniyle medya aracılığıyla zionist Amerika'yı değiştirmek neredeyse imkansızdır.

Ve bu, Amerika'nın Avrupa'daki katlanmasına ve Arap ağlayan medya konuşması için de uzandığını düşünüyorum. Hayır. Bu, politika değişikliği ve küresel ayık acil durum sistemi açısından değerlidir ve askeri ve teknenin deniz aşırı tazına sahip olmak ve kasvet edilmesi için de, uçak taşıyıcıları ve diğerlerinin nükleer bir denizaltıya girmek için! ? Akdeniz'e, El-Aqr Toftan operasyonu için bir istihdam olduğunu doğruladı. Diğer senaryolarda ve projelerde, hayır. Bunu biliyoruz ve burada Arap istihbarat hizmetlerinin ve aynı zamanda Dünya Razonal Chague'deki uluslararası rolün rolünü ve ve ve neler elde etmek için, ne yapacak olacak olacak olan ve olayın senaryolarını planlama, takip, çalışmalar ve araştırma sitelerinde ne yapacağı için kimin ve kimin ve kimin düşüneceğini düşünecek? Ne planlanıyor? Buna dayanarak, çatışma ve yanıt planları hazır mı? Peki ya büyük soru mu? Arap resmi sisteminin hepsi var mı? Cevap bunu söylemeyecek mi? ! Körfez okyanusundaki tüm Arap halkı cevabı biliyor mu? !

Ayrıca zionist varlığının sona ereceğini ve yabancı işgalcilerin Filistin'deki işgal altındaki Arap bölgelerimizden kovulacağını da biliyoruz. Acımasız ve geçersiz büyükbabalarımız tarihin gözlemlerine kovuldu. Bu bizim topraklarımız ve topraklarımız, topraklarımız, topraklarımız ve kendi topraklarımız, bizim topraklarımız, konumumuz ve Arap coğrafi.

 

Dr. Adel reda 

Bir danışman doktor, sağır ve cömert bir piç.

Arap ve İslam meselelerinde Kuveytli bir yazar.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق