السبت، 4 نوفمبر 2023

Mevcut anin vve degerlendrimesi




Mevcut anın VVE değerlendirmesi

Tawvan Operasyonu'ndaki ezici Filistin direnişinin zaferinden bu yana yirmi yedi gün sonra ne var? Ne oldu? Peki olay yerini okumamız nedir? Ve burada bilim tarafsızlık olmaya çalışacağız çünkü onlar bizim düşmanlarımız ve aksini söyleyen, o bir hain. Açıkçası, açıkçası ve çizgiyi ele geçirin, ve bu değil. Tartışma ve hayır. Bu bir tartışma, bir bakış açısı değil. Ve bir fikir değil. Düşünce değil ama yabancılara ve işgalcilere hizmet eden şeytani bir durum.

Peki yirmi yedinci günden sonra ne oldu?

Maskesiler, Aqr Tuvan'ın zaferinden sonra mevcut olaylarla daha netleşen Amerika Birleşik Devletleri'ni çalıştıran zionist varlığını artırdı ve belki de Amerika Birleşik Devletleri İmparatorluğu'dur. Ve... Devlet Hayır. Sanki Avrupa Devletleri gibi, mi konuşmaya ya da düşünmek için mi? ! Buradaki asıl karar, bu ülkelerdeki çinlilerin lobisi ve işgal edilen Filistin Tale Baharı'nın sonunda, Tel Abab ismi olarak adlandırılan yabancı işgalciler olarak adlandırılan karar. ? !

Ve bu maske de geliyor çünkü Amerika'nın Sahrai ile olan ilgi çelişkisi izliyoruz. Dünya Savaşı'ndan bu yana kıtadaki en büyük savaşlardan biri olan ve Avrupa'nın ekonomik çöküşü ve ekonomik çöküşü ve askeri cephaneleri eksikliğini ortaya çıkardığı için, özellikle de Rusya Federal Cumhuriyeti'ne karşı olan askeri çatışmaları ile dünyanın en büyük savaşlarından biri olan ve Avrupa'nın ekonomik çöküşü ve ve ve tüm tüm dünyanın en büyük büyük savaş olduğunu ve ve bu nedenle, dünyanın en büyük bir şekilde mücadele etmediğimiz olduğunu belirtti. Tavuk.

Uyduların olduğunu bilmemiz gerek. Hayır. Arap ülkesinin Filistin topraklarından istilası meselesi açısından birbirlerinden farklılık duyarlar, ancak bir kısmı kendi boyunda söylediği ve uzun vadeli planlar ve düzenlemeler içinde Nil'den Dostlar'a kadar olan zionist işgalinin gerekli uzatılmasını kabul ettiler. Etiyopya'daki Rönesans barajları, Mısır topraklarının güney bölgesinin bu kadar gerekli olmasını sağlamak için, yaygın aşağılanmanın kendileri tarafından taşındığı ve kimliksiz Arap coğrafi sitelerinin kurulması ve Hayır. Entelektüel yönelimi, ahlaki düşüş ve diğer şeylere sahip bir karakter.

Diğer taraftan, bir uydu var. Bu sefer bekleymek ve işgal ve kontrol zaman aşamalarını yakmak istiyorlar ama son sonuç olarak, bunlar bizi ortadan kaldırmak isteyen işgalciler ve yabancılardır. Ve onlar bizim düşmanlarımız, bu yüzden onlarla savaşıyoruz ve onları ortadan kaldırmaya çalışıyoruz, Arap olarak bizim için bir hayat ya da ölüm meselesi. İşgal ve yabancılar olduğu için ve işgallerinden emin olduğunu düşünen kişi, katil kılıç ve katliamın diğerinin ardından boynuna çıkacak, bunlar size Kuveyt, Suriye, Lübnan, Yemenli, Sudan, Tunus, Cezayir veya Fas'ya bakmıyor. Tamam. Bunlar bize bakıyor, Araplar. Ve sadece Hıristiyanlar ya da Müslümanlardı.

Biz de onlarla savaştık ve onlar da iyi. Sınırsız değil. Bunu anlamamız ve anlamalıyız ve bu gerçekliğe dayanarak askeri, güvenli, kültürel, ekonomik ve bilimsel bir şekilde hareket ediyoruz, değil. Saf bir şekilde hareket ediyoruz. Ve bir aptal. Seçim planlarında ve yapma. Onların propagandasını boşa harcayacağız ve harcamayacağız. Yalanlarına inanıyoruz ve inanmayız. Bu yıl boyunca reklam konuşmalarının arkasını almak için. Medyadaki Araplar, sosyal iletişim, uzay televizyon kanalları ve gazetelerde, çünkü bu, kendi taşıyıcılarını, dinlerini ve topraklarını yabancı işgal için ıslık atıyorlar.

Uzak Tovan Muharebesi'ndeki gelişmelerde başka ne var? Bu da her gün meydana gelen korkunç insan ağrısına rağmen çok önemli bir zafer ve her gün meydana gelen korkunç insan acısına rağmen, ama aslında olanlar bir efsaneyi yok etti. Siyonist varlık. Tüm yaşam ve genel denetim detaylarının katı gizlilik, özellikle de ordudan, istihbarat, güvenlik ve tüm detaylardan üstün olduğu iddia edilen tüm bu sıcak hava efsanesi, işgal altındaki Filistin Devleti bölgesinde inşa edilmesinden bu yana kurulan bu efsane, irade, cesaret ve tasarım yoluyla basit bir askeri siyasi örgüt tarafından yok edildi ve Filistin zihniyeti de değiştirildi. zionist düşmanıyla ilgili olarak, bu nedenle bu illüstrasyon efsanesi kırıldı ve bu efsane yeniden yeniden inşa edilmesi imkansızdır, bununla birlikte, liberalizasyonun plan, hedef, sabır ve hareket içinde mevcut güç pozisyonları içinde çalışma şekli olduğuna dair bir Arap inanç vardır.

Bu sadece Filistin Eyaleti topraklarındaki yabancıların askeri üssünü vurmakla kalmayıp, aynı zamanda bu enkazı Batı ülkelerinin geri kalanına ve şallio'ya da uzattı. Dünya Spawi Chague'nin Amerika Birleşik Devletleri ve tüm kanlı askeri eylemleri ve doyukları seyrettiğimiz ve tüm bunlar durumun yeniden kontrol edilmesi ve yok etmeye çalışıyor ve bu efsanesi yok etmeye çalışıyor ve diğer faktör, zionist hareketinin Dünya Razozon ittifakı tarafından kontrol edildiğini, özellikle de Amerika Birleşik Devletleri'nin bu mafya hareketlerini buluyoruz. Bir devletin uluslararası hukuk, insani veya ses insan bozukluğu ile bir ilişkisi yoktur ve El-Aqr Tovan operasyonunun zaferinden sonra yaptıkları her şey yoktur. İlk sınıfta ayrıcalıklı ve kötülük olan bir iblis ve takip edilecekleri tarihi bir utanç ve pozisyonları yanlış iddialarını ortaya çıkardı ve aynı zamanda Hitler'in bu zihniyeti yaşamış olarak başkalarını boğuk etmek isteyen ırkçı bir zihniyet yaşıyorlar.

El-Aqsa Tovan'ın zaferi sırasında, Filistin direniş ev sahiplerinde tanklarının, işgal edilmiş insan ekiplerinin kaçışı ve askerlerin kaçışı hakkında haberleri gördüğümüz gibi birden fazla alanda zionist varlığının uzun süreli sonuçları var.

Yeni gerçeklik ayrıca Filistin direnişinin kaybedecek bir ilgisi olmadığını ve özellikle de ülkeleri işgal edildiği ve yabancı yabancı yabancıların bir bataklığının, zafer kazandığı ve askeri olarak kaybettikleri için hiçbir şeyi kaybetmeyecekler, çünkü çünkü çoğunlukla Uzak Toftam operasyonundan önce, ıstakoz altında, ıstaklık altında ve ölüme devam ediyorlar.

zionist varlığında, kendimi ve bir psişik bir durum olduğunu düşünüyorum ve bunlar da bu efsaneyi yok etmeye başladı. Ve oradaki gizem endüstriye ulaştı. Süslülerin tekrar düşündüğü şeylerin sonu. Tüm önceki savaşlarda, bu çöküş, tüm gözlemciler altında yargılanmak, hapis ve bu konu için ırksal suçlu Netanyahu'nun kişisel indijus'un varlığına da maruz kaldı. Bu, aynı zamanda uluslararası zionist evinin temizlenmesi için bir halefi ve ve İslam Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı'nın yanı sıra, İslam Cumhurbaşkanı'nın da ve İslam Cumhuriyeti'nin yanı sıra arasında yer alan ve İslam Cumhuriyeti'nin de ve İslam Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı'nın da arasında yer alan ve İslam Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı'nın da arasında yer alan ve İslam Cumhuriyeti'nın diğer adıyla diğer adıyla İslam Cumhurbaşkanı arasında yer alan ve diğer adıyla İslam Cumhurbaşkanı ile arasında yer alan bir şekilde ele geçirilmesi arasında yer alan bir şekilde ele aldığı aldığı diğer adıyla İslam Cumhurbaşkanı arasında yaşanan diğer adıyla İslam Cumhurbaşkanı arasında uluslararası arasındaki iç ihbarı arasında uluslararası ihtilah'nın diğer adıyla diğer adıyla diğer adıyla diğer diğer diğer adıyla İslam Cumhurbaşkanı arasında yer alan diğer ihbarı arasında uluslararası uluslararası fllhasiraf olarak kabul edilmesi için yapılan ihihtilafiş olarak kabul edilmesi için uluslararası fflöf f flöf flflhasiraliyestlar olarak yayınlanan ve İslam'nin diğer diğer diğer olarak yayınlanan ve İslam Cumhurbaşkanı arasında yaşanan ihtilafir. Aksa, tutarsızlıklarını artırma arzusu nedeniyle ve bu konu, işgal altındaki Filistin Arap Devleti'nin topraklarında yabancıların kurduğu askeri üssü için de etkileri ve etkileri var ve hangi çatışmaların ardından da hoş karşılanıyor? Aralarındaki karışıklık, birbirimizi kıran bir tuzağın kapısında Araplar için yararlıdır. .

Diğer yandan, Uzak Toftam sürecinin Arap solgunlu sistemde önemli değişiklikler yapmak için çalışacağı mantıklı bir okuma ve gerçekçi olduğu açıktır. Ve kaybeden. Bu da bir sonraki çok kutuplu dünya ile hiçbir şey sunmadı. Tüm Arap alanını etkilemek için, Amerika Birleşik Devletleri'nin deniz filolarını bölgeye göndermesinin önemli bir açıdan görmeliyiz. Bu olay, uluslararası alanın artık Amerikan olmadığına dair açık bir işaret ile ardından donanma filosunda takip edilen ve uluslararası alanın artık Amerikan olmadığına dair açık bir işaret ile. Bu, sadece tamamen hazır ve kullanmaya hazır olan bir nükleer cephaneliği olmayan ve diğer askeri cephaneliği de geliştirilmiş ve gelişmiş olan Rusya Federal Cumhuriyeti'ne kadar uzanıyor.

Rus filozofu Alexander Dougen şunları söylüyor: "Bugün en önemli şey dünya merkezli bir İslam direği oluşumuydur. Koleksiyonlu Batı İsrail'i seçti ve Filistin'i terk etti. Müslümanlar bu jeopolitik karara karşı bir araya gelmelidir. Rusya da önemli bir diredir. İslam Devri, şimdi de bir diredir ve ortak bir ortak ortak bir ortak ortak bir.

... Rusya çok kutuplu bir dünya ve Amerikan egemenliğine karşı karşıya kaldı. İslam, çok kutuplu bir dünyada en önemli kutup olan Batı ve ABD ile doğrudan bir yüz yüze geldi. İsrail'e tamamen bağlı olan ve Gazze çeridi'nin tüm nüfusunu ortadan kaldırmak için vahşi iradeleri, Rusya'nın, İsrail'in terörist saldırılarını şiddetle şiddetle karşı karşıya kaldı. Moskova, İsrail'in ABD'nin tam desteğiyle Filistinlilere ne yapacağına sessizce bakamaz, rehineler serbest bırakılmalı, vahşi olandan süreci ve insanların hayatları derhal.

Tabii ki Alexander Dougen'in söylediği tüm konusunda anlaşmıyoruz ama bunun umurumuzda olan Rus arzusu, Dougen'in sözlerinden anladığımız gibi Arap ulusal çıkarlarımızın çıkarları için de aynı. Rusya Federal Cumhuriyeti uluslararası İslam durumunu yeni yüksek profillerden biri olarak yeniden yaratmaya çalışıyor mu? Ama tüm bu uluslararası değişikliklerden Müslümanlar nerede ve onlardan önce Araplar nerede? Peki ya Suriye Baathath tarafı? Peki İslam Cumhuriyeti'nin tarafı mı? Ve bölgedeki Samyre'ye karşı dirençli hareketler mi?

KnoKnowleddir. Artık önemli bir hareket yok. Lübnan'da, nişan kurallarında bilinen şeyler içinde yapılıyor. Ve bu bir sürü kelimeyi ve anlaşmazlığa aykırı detaylara sahiptir, eğer bu da ifade doğruysa, çatışma kuralları sorusunun pozisyonları kapsamıdır. Yetkililer, olayın rotasını değiştirmek ve reko'nun statüsünü korumak amacıyla tartışmalı taraflar arasında gizli istihbarat düzenlemeleri ve anlaşmalar Bu konuda her türlü kalım, yani, bahsettiğimiz gibi, pozisyonlar örtbas. Hayır. Etkinliğin rotası değişti ve teyzelerde. Bu aslında hiçbir şeyi değiştirmez, İslam Cumhuriyeti'nin yaşananlardan kurtulduğu açıkça görülüyor. Aksa Tuvan ve bu konuda medya tekrarladı ve çalışanın belirttiği gibi, Ali El-Khameni'nin de belirttiği gibi. Cumhuriyet Sistemi Başkanı İbrahim Kai. Birleşmiş Milletler İslam Cumhuriyeti'nin temsilcisi de böyle bir şey ve Lübnan'daki istihbarat askeri güvenlik örgütünün Cumhurbaşkanı Hassan Nasrallah'ın sona ermesi, bu konuyu Tuvan El El-Aqsa Operasyonu'nun zaferinden sonra ilk bilgi konuşmasının başında tekrarlayan Hassan Nasrallah'ın sona erdiği de böyle bir şey.

Ayrıca İslam Cumhuriyeti'nin Amerikalılar ve Avrupa olarak yok olduğu da açık. Bölgesel bir savaş istiyorlar ya da en azından İslam Cumhuriyeti'ni istemiyorlar. Bölgesel savaş, partiler ile İslam Cumhuriyeti arasında kabul edilen çatışma kuralları kapsamında reko devletini bıçaklama zihniyetine devam eden ulusal coğrafi olarak hareket ediyor ve aynı zamanda kendini uygulamaya çalışıyor. Ve ben de İslamcı olarak demiyorum. Bölge polisi olarak. İktidar ve kontrol ve bu konuda Batı'nın rızasını mı istiyor? ! Bu, 10 yıldan uzun süredir İslam Cumhuriyeti'nin boş güvenlik odaları ve boş güvenlik odaları, ki bu da hayır. Bunun daha büyük bir politika ve rüya olduğuna ikna olmak istiyorsunuz, özellikle de tarihi doğal bir alanda değil, bu hareketteki herkesi uyarıyor, çünkü Arap Devleti'nin başarısızlığını gösteren bir İran devlet devleti içinde olduğu için bu hareketteki herkesi uyarıyor. Onun yokluğu, kötü modeller sağlayan toplum sanatları arasında, aynı zamanda bir medya sitesinden daha fazla sipariş etti ve published ve konuşma kitaplarımda ele aldı.

Ama diğer taraftan, farklı bir şey söyleyen biri var. Bu da "A" deniyor... Nişan Kuralları Bu, güçlü bir yapımcı olduğu için varsayıldı. Ve bu doğru. Düşmanlara karşı, özellikle de zionist varlıklara karşı ve özellikle de siyasi çocukluk olduğu için bu konuyu kimse aşmayacak. İnceleme ve ciddiyeti daha önce Araplara fayda sağlamadı. Nazi Ulusal Tide'nin her şeyi içinde olduğu günler ve bu çatışma kuralları yenilmiştir. Sahigler ve güney Lübnan'dan kovulan, tam tersi doğrudur ve seyirciler bu kurallarla ilgili röportajlarda olumsuz bir şekilde, bu terim de doğru olmasına karşın, eğer ifade de romethetik eleştirilerden uzak bir şekilde bu kurallara bağlı olarak.

Aynı bağlamda, İran bölgesindeki özel ulusal durumun yönetici ve en önemli olduğunu söyleyen insanlar var. İran topraklarının İslam Cumhuriyeti'nden doğrudan neden olmadığını sorarken bir şekilde doğrudan neden olmadığını sorarak. ABD askeri üslerini kendinizi bombaladınız mı? Neden Sahighanların ateş ateşi, suikast, patlamalar ve nükleer fabrikalara ve reaktörlere karşı yapılan siber saldırılarda size karşı tepki vermiyorsunuz. . Tamam.

Bu nedenle, bir roketin içinde bir Amerikan üssüne bombalanırsak, ABD'nin bunu sonlandırmamız için bir bahane olarak kabul edeceğini ve bizi bilinmeyen bir kaderi haline getiren bu tür maceralara girmek için çılgın değiliz ve İran ulusal durumu en önemli ve önemli olan en önemli önemli olan. .

Bu kelimeden, nişan kuralları sorusu, nişan kuralları meselesidir. Yeniden ortaya çıkmak ve bu konudaki soru, mevcut gerçekliğin değişmemesi için direnç veya birleştirilmiş bir düzenleme veya üçüncü taraf anlaşması tarafından uygulanan bir emir yoksa farklı bir tarafta tekrar ortaya çıkmak ve soruyu yeniden ortaya çıkarmak için. ? Bu da kim geliyor? İslam Cumhuriyeti İslam Muhafızları Cumhuriyeti'nin İslam Cumhuriyeti'nin öldürülmesi nedeniyle Ein el-Assad üssünün bombalanması mıydı? Amerika Birleşik Devletleri İslam Cumhuriyeti arasında doğrudan bir istihbarat anlaşması veya konuyu bir çatışma kuralı içinde sona erdirmek için üçüncü bir parti aracılığıyla yapılır. O zamanlar gibi mi? Yoksa bu bir cevap gerçek mi? Bu konular şu anda, özellikle de İslam Cumhuriyeti'nin de dediğimiz gibi, şu anda var mı? Stitaco davasında olduğundan daha fazlasını istiyorsun. ?

Cevap değil. Biliyorum.

Suriye Arap Cumhuriyeti'nin pozisyonunu tutun mu? Nedir? Peki analitik bir tarafsız ve bilimsel bir okumayda nasıl okuyacağız?

Lübnan, Gazze ve Filistin'deki genişletilmiş bir askeri direncinin gerçeklikinden gördüğümüz tek şey eski fikirler olduğunu söylemeliyiz ve kanıtlamalıyız. Ve daha önce de ısrar ediyor. Vakit. Ve gelecek için bir okuyucu. Suriye Devleti, o zamanlar Cumhurbaşkanı Hafez El-Assad tarafından temsil edilen ve uzun vadeli askeri ve amonga'nın zihniyeti ve uzun vadeli planlaması kapsamında, aynı zamanda bir tünel, ağları, ekipmanları ve mühendisleri, silah, füze, güvenlik sistemleri ve eğitim ve eğitim gibi uzun vadeli bir hazırlık, aynı zamanda uzun vadeli bir hazırlık, aynı zamanda uzun vadeli bir hazırlık, ağları, ekipmanları ve mühendisleri olarak da da da yer aldı. Bunu başlatan ve yapan diğeri de Arap Ordusu'ydu. Suriyeli Lübnan'da, İslam Cumhuriyeti ile bir anlaşma içinde ve genel olarak Filistin'de ve Gazze bölgesinde bu konuda nakledilen şey, Suriye Arap Devlet planında, sorunun temeli Arap'dı. Ve benim de kendi. Ve bir kongre. Ve Suriye'den gelen tüm Araplar için Arap'ın kalesi olarak özgürlük ve bağımsızlık isteyen inanç maskeleri içinde. Ve bu bir antropok, tutku ya da özel bir işaret değil, bu bir gerçekliktir. Yere taşın ve uzun zamandır birikim meselesi buradan çıktı ve bir mürekkep noktası var. Bugün Filistin gerçekliği alanında elde edilen ve Suriye Devleti Hamas'ı topraklarında kabul ederse, bu transfer edilmez ve bakım ve bakım konuları ve bakım gelişimi konuları ve İran İslam Cumhuriyeti'nin Hamas topraklarındaki tüm bu yatırım finansal portlarına aktarılmazdı ve tüm bu bilgi ve tüm bu istihbarat ve tüm tüm bu istihbarat ve tüm tüm bu istihbarat ve tüm tüm bu yatırım finansal portlarına aktarılmazdı. Bunun, müttefikleri ve ilişkileri olan Müslüman Kardeşler'in uluslararası bir örgütünün bir parçası olduğunu belirtmek için değil. Tamam.

Bu şeyden söylemek istediğimiz şey: Fikir bir andandır ve bir dakikaya ulaşabilmek için başarı ve gelişmeleri biriktirir. Yeni. Bir değişiklik yaparsın. Ve bir darbe. Askeri sahnede, Arapların yabancı işgalcilere karşı mücadeledeki zaferin ve bu konu yeni bir zihin içinde olduğu yeni bir gerçeklikle birlikte. Sahadaki somut hedef planıyla yaşayan bir zihniyet ve burası ve Uzak Toftan'ın başarısı ve zaferi. 7 Ekim'de.

Ama bu konuda bir yorum olarak eklemek istediğim şey:

Bu, eski uzun uzun süre boyunca başarılı olan bir plan olduğu doğru. Ama şimdi başarısını, amacını ve başarılı olmadığını düşünüyorum. Bu sefer pratik seviyede devam etmeye değer. Pozisyonu uygulandı ve Lübnan'daki bir istihbarat güvenlik askeri örgütü ve Gazze çeridi'ndeki benzer bir askeri örgüt, Suriye Baath'ın ulusal coğrafi olarak Suriye Baath'ın başarısının sonucu olarak meydana gelen El Aksa Tovan'ın zaferine yol açtı.

Bu bir mucize meselesi. Ekim 1973 Savaşı'ndan sonra ve Suriye'nin Dakikaları'nın ardından ve Suriye'nin Suriye Irak birim projesinin sona ermesinden sonra, Suriye Arap Cumhuriyeti'ne karşı doğrudan askeri savaş limanının, Suriye Arap Cumhuriyeti'ne karşı sabit bir emir kapsamında başlatıldı ve Suriye'nin garantisi verildi. Daha sonra askeri ihtilafını, askeri, güvenlik ve istihbarat sahlara karşı çarpıldığı Lübnan'a taşımak ve böylece çatışmadan geçiş olarak, ulusal topraklarını ve ulusal coğrafi yıkımından korudu, aynı zamanda işgal edilen Golan'ı geri döndürmeye çalışan bir barış uygulamaya çalışırken, Suriye Devleti en büyük hatasını yerine getirdi. 2005 yılında Lübnan'dan askeri geri çekilmesinde NATO ve Sahina askeri çatışmayı Suriye ulusal coğrafi müdahalesine aktarmayı başardı ve yalyalyaltların yumuşak devrimleri taşıyarak. Aksi takdirde, bu konu sözde Arap baharı gelmeden önce dikkat çekti. Ve kitabım perdenin ötesinde gözden geçirilebilir. Daha fazla detay ve belgeleme için.

Ancak şu anda Suriye Arap Cumhuriyeti'nin, düşünce merkezleri, güvenlik ve askeri ajansları ve iktidardaki Baath Partisi'nin eski Suriye Devleti'nin planını gözden geçireceğini düşünüyorum. Ve başlangıç yeni bir plan var. Suriye ulusal topraklarını Amerikalılardan, çinlilerin, Almanlardan, İngilizlerden, Fransızlardan ve Türkçe'den kurtarmak ve askeri ve güvenlik stratejik dengesini yeniden oluşturmanın yanı sıra II. Dünya Savaşı sonrası tüm yollarında kontrol ve darbe için gelen yeni bir ulusal kutup arası dünya yeniden inşa edilmesi ve yeniden inşa edilmesi hedefine sahiptir.

Suriye, uzun vadeli bir plan başlatan bir Arap vatandaşı, istikrarlı bir kale, Lübnan'ın güney bir kısmını serbest bırakma amaçlı mağdurları gördük. Shab'a ve Tall Kafr Shuba ve Ghgher köyü dışında, Taftvan El-Aqd'in zaferini gördük. .

Ne zaman? Bu konu, Uzak Tuvan'ın zaferinden 27 gün sonra bir sonraki bir süre sonra ele alınacak.

Dr. ADEL REDHA 

Bir danışman doktor, sağır ve cömert ve cömert bir piç.

Arap ve İslam meselelerinde Kuveytli bir yazar.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق